GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος:Θα αγωνιστούμε για να επανέλθει η τάξη

Καμμένος:Θα αγωνιστούμε για να επανέλθει η τάξη «Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιή...

Καμμένος:Θα αγωνιστούμε για να επανέλθει η τάξη

«Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η Ελληνική οικογένεια, που καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ στις αυτοκτονίες και στη χρήση ψυχοφαρμάκων, που η μεσαία τάξη διαλύθηκε και αποκτήσαμε νεόπτωχους», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου μετέβη για ανταλλαγή ευχών με τον Κάρολο Παπούλια.
«Αλλά το κυριότερο από όλα, απωλέσαμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν με οικονομικά μέσα να υποδουλώσουν την πατρίδα μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος ευχήθηκε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες που ζουν εδώ στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στους Έλληνες της ομογένειας».
«Θα αγωνισθούμε τη χρονιά που έρχεται να επανέλθει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί, οι ελληνικές οικογένειες να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να συνδράμει τους πολίτες και να μην είναι εχθρός των πολιτών», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και πιστοί πρώτα από όλα στον άνθρωπο, γιατί μεγαλύτερη σημασία σε μια Δημοκρατία, έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς».


Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Τώρα ψωνίσαμε από σβέρκο. Του εξήγησε τι έγινε με το non-paper?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα ν' αγωνιστής να μην πας στο 2,5 % και άσε τα μεγάλα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση