GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντίπαλος του ΠΑΟ για τον Σισέ

Ο αντίπαλος του ΠΑΟ για τον Σισέ Αισιοδοξία για την έλευση του Τζιμπρίλ Σισέ υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό. Από τη διοίκησ...

Ο αντίπαλος του ΠΑΟ για τον Σισέ

Αισιοδοξία για την έλευση του Τζιμπρίλ Σισέ υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό. Από τη διοίκηση έως τον κόσμο. Μάλιστα η προσπάθεια γίνεται για να έρθει ο Γάλλος σούπερ σταρ στην Ελλάδα την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη. Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΠΡ έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα του Κατάρ για την αγορά του Σισέ, με μια προσφορά η οποία καλύπτει απόλυτα τον αγγλικό σύλλογο. Η ίδια πρόταση περιλαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τον Γάλλο άσο. Η ΚΠΡ ενημέρωσε τον παίκτη για την πρόταση και ασφαλώς το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα εισπράξει και ο αγγλικός σύλλογος χρήματα, σε αντίθεση με την υπόθεση του Παναθηναϊκού όπου θα πρέπει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Γάλλου για το δανεισμό του.
Ο Σισέ δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη. Επιμένει στην προτίμησή του στον Παναθηναϊκό και πιέζει την ΚΠΡ να τον δώσει, ειδάλλως θα παραμείνει στο ρόστερ της και θα κληθεί η ομάδα του Λονδίνου να του καταβάλει όλο το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του.
Οι ώρες κυλούν με αγωνία για τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση του Τριφυλλιού, ελπίζοντας ότι από στιγμή σε στιγμή θα προκύψει συμφωνία με την ΚΠΡ και θα ανακοινωθεί η επιστροφή του Σισέ.
Ένα άλλο δημοσίευμα ήθελε την Γιουβέντους να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο επιθετικό, όχι πάντως με θέρμη.

Πηγή: pamesports.gr




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση