GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταλάρας: "Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα"...

"Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα" σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓ...

"Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα" σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως καταφέρνει να αντιμετωπίζει την κριτική με ψυχραιμία και να κρατά χαμηλούς τόνους σε γεγονότα όπως αυτά που έγιναν την άνοιξη στις συναυλίες του, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε: "Nομίζω ότι έχω απαντήσει σε αυτές τις προκλήσεις πολύ καθαρά. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα για καμία κακή κριτική, αλλά και ποτέ δεν ανέχθηκα την προβοκάτσια και το ψέμα. Η "αντεπίθεση", που λέτε, γίνεται μέσα από τη δουλειά μου και τις επιλογές μου. Δικαιολογώ την απόγνωση της καθημερινόητας, δεν θα εισπράξω όμως εγώ επιθέσεις και χυδαιότητα προκατασκευασμένη και βαλτή. Έχετε ακούσει για τα φίλια πυρά, για τις παράπλευρες απώλειες σε λάθος στόχους; Κατανοώ τον θυμό αυτών που αδικούνται, δεν κατανοώ, όμως, τη βαρβαρότητα και όπως έχω ξαναπεί για μένα το τραγούδι είναι συνθήκη ζωής και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη συνθήκη την έχω διαφυλάξει με τον καλύτερο και εντιμότερο τρόπο.
Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

2 σχόλια

  1. "Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα" σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας

    ΦΡΑΓΓΟΦΟΝΙΑ :Θυμάσαι τότε που μας άφησες άφωνο με την συνέντευξή που έδωσες στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, με αφορμή την επίσκεψή σου για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη; Είχες πεί: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

    Σήμερα, που η υποκρισία του καθεστώτος ευημερίας της μεταπολίτευσης διασύρεται, ο Νταλάρας θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί ένα προκλητικό συμβολισμό.

    Κατεπείγουσα έρευνα είχε διατάξει πριν δυο χρόνια ο υπόλογος Καπελέρης του ΣΔΟΕ για κάποιον Καραχάλιο, μόνιμο διοργανωτή αφορολογήτων συνήθως “φιλανθρωπικών”συναυλιών, της Αννούλας συζύγου του γνωστου λαϊκού τροβαδούρου, που στο Ε9 της έχει δηλώσει καμιά πενηνταριά ακίνητα στο εσωτερικό, η στο εξωτερικό και καταθέσεις απροσδιόριστες …

    Ψάξτε κύριοι που κατέληξε αυτή η “κατεπείγουσα” για να βρείτε που οδηγεί ο μίτος της “ΑΝNΟΥΛΑΣ του ΦΡΑΓΓΟΡΑΓΙΑ” , για να ξέρεται πως γίνεται η καλλιτεχνική φοροδιαφυγή στο Λαμπρακιστάν …(της Χαρούλας της Αννούλας και της Δημητρούλας το κάγκελο)

    ΡΑΓΚΟΥΣΟ-ΝΤΑΛΑΡΕΙΚΟ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑ – ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ :

    Τὰ Νταραλοειδῆ ἔχουν εἰσβάλλει στην ζωή μας, στην σκέψη μας, στὴν συνείδησή μας.

    Τὴν σακάτεψαν τὴν συνείδησήν μας. Τὴν σκέψη μας τὴν ἀκύρωσαν.

    Ἔτσι είναι ὅλα, ἀποφασίσαμε. Και πιάσαμε νὰ μεγαλώνουμε ἐπισήμως, ἀντὶ τῶν παιδιών μας, ἀντίγραφα τών νταραλοειδών.

    Μετά τελείωσαν όλα.
    Τα συναισθήματα άλλαξαν.
    Έσβησαν. Και μας εμείνανε τα νταλαροειδή...

    Έσβησε και ἡ φωνή του Στέλιου. Νὰ μην χαλά τα νταλαρομαγειρέματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση