GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Ό,τι εκπορεύεται από τα μνημόνια, θα τα κόψουμε με το μαχαίρι...

«Δεν βλέπουμε λύση με την πολιτική λιτότητας, ό,τι εκπορεύεται από τα μνημόνια, θα τα κόψουμε με το μαχαίρι», είπε στην εκπομπή του Νίκου...

«Δεν βλέπουμε λύση με την πολιτική λιτότητας, ό,τι εκπορεύεται από τα μνημόνια, θα τα κόψουμε με το μαχαίρι», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Προσθέτοντας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αναδιαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση.
Σχολιάζοντας τις αναφορές της έκθεσης του ΔΝΤ, στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας και στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε : «οι συνεχόμενες παρεμβάσεις συνιστούν συρρίκνωση της δημοκρατίας στη χώρα μας».  Σήμερα χρειαζόμαστε ρεαλιστικές προτάσεις και ρίξεις και αυτό θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για το θέμα των τρομοκρατικών ενεργειών είπε: «Με ανησυχεί πολύ, η βία ποτέ δεν βοήθησε τους εργαζόμενους. Η τυφλή βία μόνο την αριστερά δεν βοηθά. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, βάζουν στο ίδιο καλάθι τις τρομοκρατικές ενέργειες με τις καταλήψεις».
Ακούστε το ηχητικό:


1 σχόλιο

  1. Αποχώρησε ο Ν. Βούτσης από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Πρετεντέρη!
    Βρε δεν πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα, αυτός που δεν μπορεί να μαζέψει το γιο του (για τον οποίο είναι περήφανος) που "απαλλοτριώνει" τράπεζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση