GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτόπουλος με στρατοδίκες...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύ...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. Της αντιπροσωπείας των Δικαστικών Λειτουργών της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης ήταν ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, Αναθεωρητής Α’- Αντιστράτηγος Δημήτριος Ποτίδης.
Την αντιπροσωπεία της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών αποτελούσαν ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Κωνσταντίνος Δάφνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Μακρής και οι σύμβουλοι κ. κ. Νικόλαος Ανθούλης, Γεώργιος Δουλέκας και η κα Σίσσυ Ουζουνίδου.
Στη συνάντηση επίσης μετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνιος Οικονόμου.
Συζητηθήκαν θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς Δικαστές και ζητήματα για την εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δικαστικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση