GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα λογοκρισίας ο Τζέιμς Μποντ στην Κίνα!

Θύμα λογοκρισίας έπεσε η τελευταία τααινία του Τζέιμς Μποντ Skyfall καθώς οι αρχές της Κίνας αποφάσισαν να αφαιρέσουν κάποιες σκηνές από ...

Θύμα λογοκρισίας έπεσε η τελευταία τααινία του Τζέιμς Μποντ Skyfall καθώς οι αρχές της Κίνας αποφάσισαν να αφαιρέσουν κάποιες σκηνές από την ταινία...αλλά και να αλλάξους τους υπότιτλους σε ένα σημείο της ταινίας για να είναι στα... γούστα του κινεζικού κράτους.
Ειδικότερα αφαιρέθηκε ολόκληρη η σκηνή της δολοφονίας στην Σαγκάη για να μη χαλάσει την εικόνα της χώρας αλλά και σε μια στιχομυθία μεταξύ του Ντάνιελ Κρέγκ και της Μπερενίς Μάρλοου στην οποία η ηθοποιός μιλούσε για το πως αναγκάστηκε να γίνει πόρνη σε μικρή ηλικία οι υπότιτλοι τροποποιήθηκαν για να μην ακουστεί η λέξη «πόρνη».
Οι κινεζικές αρχές καθυστερούν την προβολή αμερικανικών ταινιών ώστε να προωθούν την προβολή των εγχώριων εμπορικών ταινιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση