GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ:Δεν πήγε ο Νεφελούδης...

Χαμηλοί τόνοι επικρατούν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον απόηχο των διαγραφών των κ.κ...

Χαμηλοί τόνοι επικρατούν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον απόηχο των διαγραφών των κ.κ. Μουτσινά και Βουδούρη.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, από τους διαφωνούντες, οι Βαγγέλης Ζορκάδης και Χρήστος Σταυρόπουλος κράτησαν εμφανείς αποστάσεις, ενώ από τη συνεδρίαση απουσίαζε και ο Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος χθες είχε δηλώσει ότι η "προσωπική απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, με την οποία διαγράφει από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του συντρόφους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με αφήνει άναυδο".
Πάντως, στην Αγία Κωνσταντίνου πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ λένε ότι η απόφαση διαγραφής των δύο βουλευτών θα έπρεπε να είχε ληφθεί εδώ και πολύ καιρό.
Όπως αναφέρουν οι κ. κ. Μουτσινάς και Βουδούρης, βρίσκονταν σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και τις κατευθυνσεις της ΚΟ του κόμματος. "¨Εξάντλησαν όλα τα περιθώρια", λένε χαρακτηριστικά.
Στη ΔΗΜΑΡ επισημαίνουν ότι τον τελευταίο καιρό έδειχναν πλέον καθαρά ότι  "δεν εκφράζουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις αλλά ότι στηρίζουν ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο".
r

1 σχόλιο

  1. Η μη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή του Γιωργάκη, αλλά μόνο του Βενιζέλου (άστοχη και άσφαιρη πια, τελείως), δείχνει αφενός μεν τη διάθεση της ηγεσίας του $ΥΡΙΖΑ να μην τα σπάσει με την παπανδρεϊκό κομμάτι του ΠΑ$$ΟΚ
    προκειμένου να το καρπωθεί εξολοκλήρου..

    Αφετέρου ότι ο ΓΑΠ είναι ακόμη εδώ και εκδικείται... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
    χάρη στα ζώα
    τα ΑΕροψεκασμένα και Συριζα χρεοκοπημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση