GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία δισ. για τουρκικό αεροπλανοφόρο...

Πόλεμος προσφορών γίνεται από τρεις μεγάλες τουρκικές εταιρείες προκειμένου να αναλάβουν την κατασκευή του πρώτου αεροπλανοφόρου της Τουρ...

Πόλεμος προσφορών γίνεται από τρεις μεγάλες τουρκικές εταιρείες προκειμένου να αναλάβουν την κατασκευή του πρώτου αεροπλανοφόρου της Τουρκίας.
Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί στην Αγκυρα συνάντηση στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας με τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να συζητηθούν οι προσφορές.
Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή ενός αεροπλανοφόρου μήκους 220 μέτρων, που θα λειτουργεί ουσιαστικά ως πλωτή στρατιωτική βάση. Υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 3 δισ. δολάρια. Αυτό σημαίνει πως η τουρκική πολεμική αεροπορία θα προχωρήσει σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό της, καθώς δε διαθέτει αεροσκάφη με δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης.
Πηγή: Τα Νέα

1 σχόλιο

  1. ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΑΛΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση