GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ενδυματολογικά των βουλευτών...

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες για τον τρόπο αμφίεσης των βουλευτών με διάφορες αντιδράσεις. Ας θυμηθούμε με την ευκαιρία λοιπ...

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες για τον τρόπο αμφίεσης των βουλευτών με διάφορες αντιδράσεις. Ας θυμηθούμε με την ευκαιρία λοιπόν κάποιες εκκεντρικότητες που σχολιάστηκαν σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις...
Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα επέλεξε ένα στενό σακάκι με μία εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο. Η κυρία Παπακώστα φαίνεται ότι κάπου είχε να πάει μετά τη βουλή, αφού το χτένισμά της ήταν μάλλον... βραδινό.

Με μαλλί κομμωτηρίου εμφανίστηκε και η βουλευτής της ΝΔ Γεωργία Μπατσαρα η οποία και αυτή επέλεξε να "στολίσει" το σακάκι της με μία καρφίτσα.

Πάντα κομψή, αν και λίγο περισσότερο συντηρητική απ' όσο ίσως χρειαζόταν, εμφανίστηκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά. Φορώντας μαύρο ζιβάγκο και μακρύ σακάκι, η κυρία Κουντουρά επιβεβαιώνει ότι το αντρικό στυλ μπορεί να γίνει γυναικεία υπόθεση.

Μαύρο σακάκι διάλεξε και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Kατερίνα Μάρκου, που απ' ότι μαθαίνουμε κεντρίζει πάντα τα βλέμματα στη βουλή.Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το μακρύ κολιέ που φόρεσε για να "φωτίσει" το "total black" στυλ που υιοθέτησε.

Μαύρη αμφίεση επέλεξε η και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου. Απλώς δεν καταλάβαμε αν αυτό που είχε κρεμασμένο στο λαιμό της, και το οποίο κουνιόταν όσο μιλούσε, ήταν τσαντάκι ή ... θήκη για τηλέφωνο.

Αρκετά καλοκαιρινή εμφανίστηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, φορώντας ένας κολιέ που ξεχώριζε, ενώ αρκετά χαρακτηριστικός ήταν και ο σκελετός των γυαλών που φορούσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση