GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκορδάς για τον "πόλεμο" στην ανεργία...

Την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπολεμήσει τα λουκέτα και την ανεργία, επεσήμανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών...

Την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπολεμήσει τα λουκέτα και την ανεργία, επεσήμανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Θανάσης Σκορδάς.
«Η Κυβέρνηση στην προσπάθεια της να καταπολεμήσει τα λουκέτα και την ανεργίαέχει καταθέσει μία πρόταση στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της αγορανομικής νομοθεσίας για μια πιο σύγχρονη λειτουργία της αγοράς», δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδράς, στο περιθώριο της σύσκεψης με τους αρμόδιους φορείς για τον αγορανομικό κώδικα και συμπλήρωσε:
«Σήμερα κάναμε μια συμπερασματική συζήτηση με τους κοινωνικούς εταίρους, αξιολογώντας κάθε πρόταση που έχει κατατεθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης. Κατόπιν θα συζητήσουμε με τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η κατάθεση σχετικού σχεδίου Νόμου στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση