GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Οι νικητές των Χρυσών Σφαιρών

ΒΙΝΤΕΟ: Οι νικητές των Χρυσών Σφαιρών Η ταινία «Επιχείρηση: Argo» του Μπεν Άφλεκ έκανε την έκπληξη κατά την 70η απονομή των Χρυσών Σφαι...

ΒΙΝΤΕΟ: Οι νικητές των Χρυσών Σφαιρών

Η ταινία «Επιχείρηση: Argo» του Μπεν Άφλεκ έκανε την έκπληξη κατά την 70η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, καθώς απέσπασε το βραβείο της καλύτερης δραματικής ταινίας, αφήνοντας πίσω το φαβορί «Λίνκολν». Ο Άφλεκ κέρδισε και το βραβείο σκηνοθεσίας, ενώ με τρία βραβεία έφυγαν οι «Άθλιοι».
Οι Χρυσές Σφαίρες είναι τα βραβεία της ένωσης ανταποκριτών ξένου Τύπου του Χόλιγουντ και ανέκαθεν θεωρούνταν προάγγελος των Οσκαρ.
Το γεγονός της βραδιάς ήταν η απονομή του βραβείου καλύτερης σκηνοθεσίας στον Μπεν Άφλεκ, τον οποίο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου άφησε έξω από την πεντάδα καλύτερης σκηνοθεσίας για τα Όσκαρ, καθώς και η «ήττα» του «Λίνκολν». Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, από τις συνολικά εφτά υποψηφιότητες που είχε, έφυγε μόνο με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε δραματική ταινία, η οποία απονεμήθηκε στον Ντάνιελ Ντέι Λούις.
 Η Τζέσικα Τσάστεϊν κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το «Zero Dark Thirty».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ  




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση