GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νεφελούδης διαφωνεί με τον Κουβέλη για τις διαγραφές

Ο Νεφελούδης διαφωνεί με τον Κουβέλη για τις διαγραφές «Άναυδο» άφησε τον Ανδρέα Νεφελούδη η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διαγράψει από ...

Ο Νεφελούδης διαφωνεί με τον Κουβέλη για τις διαγραφές

«Άναυδο» άφησε τον Ανδρέα Νεφελούδη η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διαγράψει από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ τους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, όπως αναφέρει ο ίδιος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «προσωπική απόφαση του προέδρου του κόμματος».
«Η προσωπική απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, με την οποία διαγράφει από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του συντρόφους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με αφήνει άναυδο», υπογραμίζει χαρακτηριστικά το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, προσθέτοντας ότι «κανένα όργανο του κόμματος και καμία συλλογική διαδικασία δεν έχει ακολουθηθεί».
«Θα τα πούμε στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, οπότε και θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις», καταλήγει ο κ. Νεφελούδης.






Κόμματα: ΔΗΜΑΡ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση