GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ρόλο αλεξικέραυνου ο Ν. Παππάς (στον ΣΥΡΙΖΑ) για τον ΓΑΠ...

Από νωρίς (προ)χτες το πρωί άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα τα τηλέφωνα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Στελέχη αλλά κ...

Από νωρίς (προ)χτες το πρωί άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα τα τηλέφωνα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Στελέχη αλλά και βουλευτές εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην (προαναγγελθείσα από προχθές) «αθώωση» του ΓΑΠ. Σε ρόλο αλεξικέραυνου, ο εξ απορρήτων του Τσίπρα Νίκος Παππάς απαντούσε (πολύ ...δημοκρατικά) στους περισσότερους «αυτή είναι η επιθυμία του Αλέξη»!
Off the record

7 σχόλια

  1. Σιγα τα διφραγκα....... με τις αναρτησεις του κ@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μικρος Αλεξης Τσιπρ, φοβαται να πει κουβεντα για το ΓΑΠ, για μην χασει τη καινουργια του εκλογικη πελατεια, δλδ τους φιλους των κηπουρων του ΓΑΠ.
    Πιο πιθανο ειναι να ασχοληθει με τη …Μιλενα, παρα με το ΓΑΠ και το στενο ΓΑΠικο πυρηνα…

    Ε ρε καταντια!

    Απορω, δεν εχει απομεινει πια κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αριστερος μεσα στο τωρινο Συριζα, ωστε να τους κραξει λιγο??

    Ο ΓΑΠ θα είναι ο επόμενος υποψήφιος για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ αν αποτύχει ο Τσίπρας ?

    $ΥΡΙΖΑ= μεταμφιεσμένο πρώην ΠΑ$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίντεο με την οικοσκευή Σκουρλέτη-Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία διαμαρτυρίας για την ΑΣΟΕΕ.,

    Για να μη μας παραμυθιάζουν οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσα είπε ο Σκουρλέτης είναι προσωπικές απόψεις κ.λπ...

    Να και το επίσημο κάλεσμα από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε πορεία διαμαρτυρίας για την ΑΣΟΕΕ, όπου η Αστυνομία βρήκε την οικοσκευή του Σκουρλέτη...
    δηλ. αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια, εκατοντάδες άδεια μπουκάλια, κροτίδες και σφεντόνες σαν αυτές που έχουν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙοι στα σπίτια τους.

    Δείτε το βίντεο:Νόμος και τάξη ΣΥΡΙΖΑ
    Nick PeepNick Peep· 2 βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ... είστε τελικά ΜΑΛΑΚΕΣ..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΈΝΕ... ΆΝΤΕ ΡΕ!!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ; ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΔΙΑΠΛΟΚΉ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΆ

    Η Ο.Π.Λ.Α... ΆΛΛΟ ΕΜΦΎΛΙΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΕΞΈΓΕΡΣΗ .. ΞΎΠΝΑ ΛΑΈ ΜΗΝ ΤΡΏΓΕΣΤΕ ΜΕΤΆΞΙ ΣΑΣ... ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

    Ευτυχώς που μένουν τα γραφτά στο δίκτυο ακόμα: {ΤΣΕΚΆΡΕΤΕ} Ιουνίου 20, 2008..

    Αρκετά με τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια των κρατούντων.

    Έχοντας την πρωτοβουλία αυτοί με τα λεφτά μας χτίζουν θέρετρα και κέντρα αναψυχής όπου τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων, σαν λογικά όντα που θέλουμε να λεγόμαστε τι κάνουμε;

    Η κοινωνία πρέπει να σκύψει επάνω στα προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα.

    Το κράτος αδιαφορούσε, αδιαφορεί και θα συνεχίσει να αδιαφορεί για τα προβλήματα του απλού λαού και για την επίλυσή τους. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της εξουσίας του. Η αλλαγή πρέπει να γίνει από τον κόσμο, από τα κάτω από την ίδια την κοινωνία.

    Χωρίς λαϊκισμούς και τάση ισοπέδωσης των πάντων αλλά με κριτική σκέψη και επιχειρήματα, με συλλογική δράση και όχι με ατομικό Δονκιχωτισμό, πρέπει να καταδείξουν τα αρνητικά του συστήματος, τις αδικίες και τις απάτες που διαπράττονται και να προτείνουν λύσεις.

    Αλλά το θέμα δεν είναι να δοθούν απλά περισσότερα χρήματα αλλά και να καταμεριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι τις ανάγκες των κολαούζων της εξουσίας.

    Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνες που έχουμε αφήσει τις ζωές μας στα χέρια άλλων? που αφήνουμε τα δικά μας προβλήματα να τα λύνουν οι επαγγελματίες της πολιτικής με τα γνωστά κάθε φορά αποτελέσματα.

    Για την SIEMENS περιμένετε να γίνει τίποτα; Το κεφάλαιο (Έλεγχος της Δικαιοσύνης) έχει γράψει κατάμαυρες σελίδες στην νεοελληνική ιστορία που ποτέ ο δάκτυλος δεν ήταν μόνο (ελληνικός). Παράδειγμα, οι συνθέσεις των δικαστών που δικάζουν τις αυτές της ομάδες τον πολιτικών απατεώνων Ν.Δ Η ΠΑΣΟΚ .

    Κάποιοι από τους δικαστές πριν τελειώσουν το “έργο τους” κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δίκης θα πάρουν προαγωγές ,η σύνταξη είναι σαφέστατη η ημιτελής κατάρτισή τους.


    Η προσπάθεια του κράτους να ελέγξει το θεσμό της δικαιοσύνης μπορεί να γίνει κατανοητή και από την ανάλυση των ρόλων του παραδικαστικού κυκλώματος που “απένειμε” δικαιοσύνη στις συνιστώσες της ίδιας κρατικής εξουσίας (χαζοπράκτορες, μεγαλοδικηγόροι αστοί, μεγαλογιατροί, μεγαλοδημοσιογράφοι,μεγαλοεργολάβοι, ανώτερο παπαδαριό, πρεζέμποροι, ανώτεροι αξιωματούχοι και λοιπές φάρες της εξουσίας).

    Τροφοδοτώντας τους με νομική ασυλία και μπόλικο χρήμα, είτε από ασφάλιστρα είτε από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (off shore εταιρείες κλπ.

    Του Μπούνζουκα Τηλέμαχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

    Ευτυχώς που μένουν τα γραφτά στο δίκτυο ακόμα: {ΤΣΕΚΆΡΕΤΕ} Ιουνίου 20, 2008....{2}


    Μας ζητάνε συνέχεια ΑΝΟΧΗ στα σοβαρά προβλήματα μας, μείωση στους μισθούς ,συντάξεις , 65 ώρα εργασίας , υγείας, παιδείας, και στης εκλογές μας ζητάνε να γινόμαστε ψηφοφόροι/κουκιά τους ,θα δεχόμαστε ακόμα για τον εαυτό μας έναν τέτοιο υποτιμητικό ρόλο;.

    Εμείς σας ζητάμε άμεσα την κατάργηση της βουλευτικής σας ασυλίας ΑΜΕΣΑ, γιατί αυτό είχε γίνει ώστε οι κομουνιστές βουλευτές να μπωρούν να εκφράζονται ελευθέρα για όσους δεν το ξέρουν . ΕΕΕ μη μου πείτε ότι αυτήν την εποχή υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Κύριοι της αριστεράς η του ΛΑΟΣ η του ΠΑΣΟΚ η της Ν.Δ.

    Κίνδυνος ΝΑΙ υπάρχει να έχετε τέτοια εξουσία στα χέρια σας κύριοι. Γιατί σας κάνει ΜΙΚΡΟΥΣ –ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ να μην μπορεί να σας αγγίξει κάνης ? ακόμα και σε φόνους όσοι από εσάς δεν το θέλετε αυτο απο μπλε, πράσινοι, (ακροδεξιοί), (αντάρτες) μπλε, (αντάρτες») πράσινοι, (ανεξάρτητοι), κόκκινοι, ροζ κ.ο.κ

    Είστε όλοι σας εξαρτημένοι και τσιράκια των οικονομικών συμφερόντων (μεγάλων και μικρών).βαρεθήκαμε της χαμογελαστές φάτσες σας που γεμίζουν στις προεκλογικές μέρες τους τοίχους, και περιγελούν τις ανάγκες και τις αγωνίες μας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.

    Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία των 20 ετων του προκάλεσε την παρατεταμένη άσκηση της Κίρκης-Εξουσίας είχε αρχίσει να παραμορφώνει το ιδεολογικό πρόσωπο και να διαβρώνει την συνοχή του νεοσύστατου σοσιαλιστικού Κόμματος .

    Τα ανασυρθέντα, χάρη στη ακτινοβολία του τότε Αρχηγού του Ανδρέας Παπανδρέου κατά κομματικά στελέχη του και οι αναβαθμισμένες κοινωνικά και οικονομικά λαϊκές δυνάμεις στήριξης του ΠΑΣΟΚ μετατρέπονταν σιγά-σιγά σε αντιμαχόμενες κλαδικές φράξιες βολέματος και κυκλώματα “λιγούρηδων” μικροαστικού νεοπλουτισμού ήλθαν οι του χθες εκσυγχρονιστές, και σήμερα πάλι σοσιαλιστές. Που δεν υπηρετούν και δεν δεσμεύονται σε καμία πολιτική –χθες την πολιτική του νεοφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού, και σήμερα πάλι ντυμένοι την πολιτική του δήθεν σοσιαλισμού να μας πουν τι; είχατε τον χρόνο σας κύριοι το ματς τελείωσε .

    Έτσι μας ήλθε μετά από συνεχείς αλλαγές αρχηγών η Ν.Δ και με την στήριξη των Μ.Μ.Ε ..ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

    ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ Γ.Κεφαλογγιανη, Ι Βαρβιτσιώτη ,και άλλων μας -σας έδειξαν ,ως καταλληλότερος πρωθυπουργός τον Κωστάκης που έγινε ΚΩΣΤΑΣ, και να οι ΜΙΖΕΣ , Η ανεξέλεγκτη αγορά, και τώρα κάνουν συναγωνισμό να μας πουν πιο έφαγε λιγότερα οικόπεδα και κότερα και τα ευρωτερα , η πιο είναι καλός γυναικάς ο Ανδρέας η ο Ζαχοπουλος ΚΑΙ ΕΤΣΙ ο Κωστάκης δεν έγινε ποτέ ΚΩΣΤΑΣ;.

    Να μην ξεχάσω και την αριστερά ΕΕΕΕ , (ΚΚΕ – ΣΥΝ), γιατί έχει και αυτοί έχουν λερωμένη την φωλιά τους από την εξουσίας έστω και τοπικής δημάρχων ας πούμε..

    Οι αριστεροί δήμαρχοι αποδείχτηκαν μια απ΄ τα ίδια και σε αρκετές περιπτώσεις η ακόμη χειρότεροι.

    Η εξουσία είναι γλυκιά και η Αριστερά, για να τη γευτεί, δε διστάζει να προχωρήσει σε κάθε είδους πολιτικές και εκλογικές κουμπαριές.

    Η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, να πάρει έδρες στη Βουλή , για να αποκτήσει επιτέλους θεσμική εκπροσώπηση το ακροαριστερό άκρο του καπιταλιστικού πολιτικού συστήματος που εκφράζει οπως το ΛΑΟΣ.

    Η λατρεία των θεσμών του συστήματος, η καλλιέργεια της ανάθεσης (εκπρόσωπος -εκπροσωπούμενος), ο πατερναλισμός, τα παραγοντιλίκια, η προβολή/αποθέωση των ηγετών – υποψηφίων, ο στρογγυλεμένος λόγος, το φλερτ με την εξουσία και τη διαχείρισή της, όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με την αυτοδιεύθυνση των αγώνων, τη ρήξη και την ανατροπή.

    Θέλει αγώνα για να φύγουνε από τα Μ.Μ.Ε και έντυπο τύπο οι χαζοχαρούμενες φάτσες των πολιτικών μας με παγωμένα τα χαμόγελα, και για να πέσει πανικός σε όλους (κυβερνώντες και (αντιπολιτευτικά) συμπολιτευόμενους, εκσυγχρονιστές και λαϊκιστές, ευρωπαϊστές και ευρωσκεπτικιστές, κοσμοπολίτες και εθνικιστές, εργατοπατέρες και (ταξικούς) συνδικαλιστές, αριστερούς, αριστερούληδες και αριστεριστές).

    Ήρωας, δεν είναι εκείνος που δεν φοβάται, μα εκείνος που, παρά τον φόβο του, προχωρά.

    Του Μπούνζουκα Τηλέμαχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πάρτε χαμπάρι τον ΓΑΠ δεν μπορείτε να τον αγγιξετε. Πρώτα την μαργαρίτα τώρα τον Παπακωνσταντίνου όλο γύρω γύρω έρχεστε και τίποτα στο τέλος. Οι φυλακίσεις και συλλήψεις όσων χρωστούν απο το παπανδρέου ξεκίνησαν αυτό για σας κοομπλεξικοί Νεο δημοκράτες λέτε για τον Σαμαρά. Ο τσοχατζόπουλος απο την κυβερνησή του είναι στην φυλακή χαζοβιόλιδες. Τελος βάλτε το καλά στο μυαλό σας μα καλά στο μυαλό σας ο παπανδρέου κράτησε όρθια την ελλάδα για να διαπραγματέυονται όλοι σήμερα με την Ευρώπη. Η απόδειξη σχεδόν μαθηματική αφού κάνουν ακριβώς και μεγαλυτερη ένταση αυτό που έκανε ακριβώς Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Μια ζώη κομπλεξικοί νεοδημακράτες ή Είναι σωστός ο Σαμαράς και άρα και ο Παπανδρέου η και οι δύο είναι άχρηστοι. Βγείτε λοιπόν αυτο τον κόσμο των γαλάζιων στρουμφ και αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα για μια φορά έστω στη ζωή σας. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση