GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιωμένος δηλώνει ο Τσίπρας...

Δικαιωμένος από την πρόσφατη αλλαγή τόνου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε ό,τι αφορά τη λιτότητα, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντ...

Δικαιωμένος από την πρόσφατη αλλαγή τόνου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε ό,τι αφορά τη λιτότητα, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα euobserver.
Αναφερόμενος πάντως στη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη σχετικώς με τη λιτότητα που απαιτεί η τρόικα: «Δεν πιστεύω ότι ο κ. Σόιμπλε πιστεύει ότι έπειτα από αυτή τη συνάντηση θα με πείσουν να στηρίξω το πρόγραμμα της τρόικας. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία για μένα και τον κ. Σόιμπλε να ανταλλάξουμε απόψεις» δηλώνει και προσθέτει: «το πρώτο βήμα για να ανταλλάξουμε απόψεις σε φυσιολογικές συνθήκες, είναι να συμφωνήσουμε σε ό,τι αφορά την παρούσα κατάσταση. Και η παρούσα κατάσταση είναι ότι, το πρόγραμμα της τρόικας είναι αποτυχημένο».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αναμορφώσει το ισχύον πρόγραμμα, πολύ πέρα από τις αλλαγές που συμφωνήθηκαν πέρυσι και έδωσαν στην Ελλάδα δύο επιπλέον χρόνια, για την επίτευξη των στόχων, ενώ ζητά και πλήρη διαγραφή του χρέους.
«Η λιτότητα είναι όπως ένα κακό φάρμακο για τον ασθενή. Πρέπει να σταματήσουμε την λιτότητα» τονίζει ο κ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι και το ίδιο το ΔΝΤ πρόσφατα, αναγνώρισε ότι έκανε εσφαλμένο υπολογισμό των επιπτώσεων των περικοπών. «Γι' αυτό και αισθανόμαστε δικαιωμένοι έπειτα από τρία χρόνια καταγγελίας του προγράμματος» καταλήγει.
Πηγή: AMΠΕ

1 σχόλιο

  1. Τυφλή τρομοκρατική ενέργεια παραλίγο να αφήσει εντελώς τυφλό τον ήδη μισότυφλο πρωθυπουργό Σαμαρά.
    Θα καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

    Το θλιβερό περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ, κατά την διάρκεια σύσκεψης του πρωθυπουργού με στενούς συνεργάτες του, στον οίκο πολιτισμού “ Πυρετός”, κοντά στα γραφεία της ΝΔ.
    Λουλουδού προερχόμενη από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έρανε βίαια με λουλούδια τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα ένα κοτσάνι να τον τραυματίσει σοβαρά στο καλό του μάτι, αφήνοντάς τον ουσιαστικά τυφλό.
    Ο πρωθυπουργός τυφλωμένος, κουτούλισε σε διπλανό τοίχο με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και ζαλισμένος όπως ήταν να προβεί σε δηλώσεις για το ‘αδιέξοδο των μνημονίων’.
    Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση