GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε ο Τζιτζικώστας...

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, έγινε από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης 'Α...

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, έγινε από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης 'Ανθιμο και παρουσία του υπουργού Μακεδονίας, Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και άλλων δημάρχων του νομού καθώς και εκπροσώπων του στρατού και της αστυνομίας.
Πριν την ορκωμοσία ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο βήμα του προεδρείου προσφωνώντας τον ιδρυτή της παράταξης.
Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι στον επόμενο ενάμισι χρόνο η περιφέρεια καλείται να δώσει πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση στην κοινωνία και τη ζωή των πολιτών, τονίζοντας ότι οι μαγικές λύσεις και οι έτοιμες συνταγές δεν υπήρχαν ποτέ και απηύθυνε έκκληση για διαπαραταξιακή συνεργασία.
Δίνοντας ένα πρώτο στίγμα των προτεραιοτήτων του υπογράμμισε ότι πρέπει να τεθούν οι βάσεις για την επόμενη προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ και την αναβάθμιση των υποδομών.
Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας ο μητροπολίτης 'Ανθιμος απέδωσε στους Παναγιώτη Ψωμιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα αναμνηστικά μετάλλια των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.


Πηγή: Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση