GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει χυδαίο πολιτικό ρεσάλτο...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο με χυδαίο τρόπο" είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εισήγησή του στη συνάντηση Ε...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο με χυδαίο τρόπο" είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εισήγησή του στη συνάντηση Εργασίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση "μιμούνται τις χειρότερες στιγμές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ"
"Ο λόγος τους είναι εγκωμιαστικός προς τη βία, εκφράζει τον παλαιοκομματικό αριστερισμό", επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος ενώ αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την προανακριτική, υπογράμμισε ότι το κείμενο που κατέθεσαν ως πρόταση μοιάζει με προκήρυξη από τη Βίλα Αμαλία.
'Πρέπει να πάρουμε εμείς τη σημαία της αλήθειας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε ότι θα κάνει παρέμβαση στη Βουλή την Πέμπτη κατά τη συζήτηση για το φορολογικό. "Θα μιλήσουμε τόσο για απαραίτητες βελτιώσεις στο φορολογικό, όσο και για την τροπολογία μας για τις ευπαθείς ομάδες. Το φορολογικό νομοσχέδιο είναι κατ´ ανάγκη αποσπασματικό. Πρέπει συνεπώς να συνδεθεί με το  ολοκληρωμένο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, να αναδειχθούν τα προγεφυρώματα που έχουν ψηφισθεί και ισχύουν, να  ενεργοποιηθεί και να ολοκληρωθεί ο σχετικός διάλογος", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην λειτουργία της κυβέρνησης και στην παρακολούθηση και τον συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Όπως ανέφερε θα συνεχιστούν οι  συναντήσεις με υπουργεία και μεγάλους φορείς, ενώ υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διαμορφώσει τη θέση του για το πετρέλαιο θέρμανσης που λαμβάνει υπόψη τις αγωνίες της κοινωνίας, τη μείωση των εσόδων του κράτους και το περιβαλλοντικό-υγειονομικό ζήτημα.
Τέλος, ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που θα αρχισει στις 28 Φεβρουαρίου, είπε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να είναι πρωτοπόρος στα θέματα της προσυνεδριακής προετοιμασίας.
"Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι βουλευτές για να συνταχθούν τα κείμενα και να τροφοδοτηθεί ο προσυνεδριακές διάλογος. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα έχουμε δυνατότητα να προβάλουμε τις θέσεις μας για το  εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, την αναθεώρηση του Συντάγματος κτλ", τόνισε.

8 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα συνεχισω το βιολι μου κυριε ΒΒ. Ο Παπακ εκανε του κοσμου τις ''βρομιες'' ας πουμε!!! Μετα γιατι δεν αξιοποιηθηκε το στικακι με τα 2059 ονοματα και εαν υπηρχε νομικο προβλημα γιατι δεν το στειλατε καποις απ'ολους στους οικονομικους εισαγγελεις οπως εγινε τωρα δια μεσω Μαξιμου και ελεγχονται τα ονοματα χωρις κανενα προβλημα. Το σβησιμο των 3-5 ονοματων με απασχολει σαν πολιτη δευτερευοντως και συγουρα λιγοτερο απο το πρωτο. Γιατι η διαδικασια αυτη στο Μαξιμου και μετα στους εισαγγελεις δεν εγινε απο τον κυριο Διωτη ή απο εσας οταν σας το εδωσε?. Μετα βαζουμε και τον Παπακ φυλακη!!! Και τελος γιατι να αναγκαστει ο Αρειος Παγος να δωσει εντολη να παει στον κ.Σφακανακη το στικακι και να μην πηγαινε απο την πρωτη στιγμη πριν στηθει στα 6 μετρα ο Παπακ??? Νομιζω σαν πολιτης και σαν φηφοφορος σας τουλαχιστον μεχρι πριν λιγους μηνες δικαιουμαι να ρωτω τοσο απλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΗΜΩΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΙΑ ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο( τον μπουγατσολόγο-παπαρολόγο) να κάθεται κάποια μέρα στο σκαμνί της δικαιοσύνης.
    Διότι μας κουνάει το χοντροδαχτυλάκι του απειλητικά,ενώ είναι χωμένος στα σκατά μέχρι το σαγόνι.
    Είναι παράκληση προς την δικαιοσύνη και ευχή μου,να λογοδοτήσει αυτός ο άνθρωπος για όλα όσα ευθύνεται,και που φρόντισε με νόμους και τροπολογίες της μιας νύχτας,να βγάλει έξω την ουρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χοντρομπαλάς ο Βουβουζέλος : ” Το άκρον άωτον της φαυλότητας…” το “φαινόμενο” της οικονομολογίας …και της συγκάλυψης …

    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης δεν είναι το Χρηματιστήριο, η Siemens ή το Βατοπέδι, αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που αποτελεί ασπίδα προστασίας τυχόν σκανδάλων.

    Ο συνταγματολόγος, που στις δεκαετίες του αίσχους προστάτευσε όλους τους διεφθαρμένους, οι οποίοι απειλούνται από τους νόμους και το Σύνταγμα , αλλά που κατά "σύμπτωση" δεν προστάτευσε ποτέ το Σύνταγμα από κανέναν από αυτούς.

    Eίναι παραφροσύνη να ανατίθεται στους αίτιους και αυτουργούς των εγκλημάτων η σωτηρία από τις συνέπειες των εγκλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο συριζα θα σε χωσει φυλακη
    αλητη πασοκε βενιζελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή του Γιωργάκη, αλλά μόνο του Βενιζέλου (άστοχη και άσφαιρη πια, τελείως), δείχνει αφενός μεν τη διάθεση της ηγεσίας του $ΥΡΙΖΑ να μην τα σπάσει με την παπανδρεϊκό κομμάτι του ΠΑ$$ΟΚ
    προκειμένου να το καρπωθεί εξολοκλήρου..

    Αφετέρου ότι ο ΓΑΠ είναι ακόμη εδώ και εκδικείται... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
    χάρη στα ζώα
    τα ΑΕροψεκασμένα και Συριζα χρεοκοπημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει το καταλάβαμε ΠΑΤΈ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΚΟΥΚΟΎΛΟΜΑ...Ν.Δ+ΠΑΣΟΚ+ΡΥΜΑΔ..

    Όταν βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε υπερσιτίζονται ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ...Και καλά εσύ είσαι ένα πολιτικό ΠΛΟΎΣΙΟ ΜΕΝ ΠΤΏΜΑ, αλλά αυτοί οι σοσιαλιστές βουλευτές που σου έχουν απομείνει τι ΚΆΝΟΥΝ;

    {ΆΛΛΟΙ ΛΈΝΕ: ότι τους απειλής εσύ και οι μπράβοι σου... άλλοι λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες που σε στηρίζουν {γιατί δεν σε στηρίζουν ΟΛΕΣ} ότι απειλούν τους βουλευτές του ΠΡΙΝ--ΠΑΣΟΚ..}

    Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ΟΧΙ , ένα ξέρω ότι ΦΟΒΑΣΕ τον λαό που υποτίθεται θέλεις κάποτε να κυβερνήσεις, ρε μπαγάσα δεν μπορείς να πας ούτε για κατούρημα χωρίς μπράβους-μπάτσους ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΟΥ προκαλεί μια ευχάριστη ανθρώπινη αίσθηση .. ΕΊΣΑΙ ΦΥΛΑΚΉ ΗΛΊΘΙΕ ,ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΉ ΠΟΥ ΣΕ έκλεισαν μέσα αυτοί που αυτοκτόνησαν, αυτοί που πεινάνε, αυτοί που κρυώνουν, αυτοί που πεθαίνουν χωρίς φάρμακα,οι νέοι που βλέπουν το μαύρο μέλλων τους, αυτοί που απολύονται,,, ΑΛΉΘΕΙΆ ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι της άθλιας τρικοματηκης ψεύτικης κυβέρνηση σας ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ να έχουν καλύτερη τύχη από εσένα; ΕΊΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ..ο Λογαριασμός του ΑΚΗ μας έλεγες ότι ήταν τηλεφωνικό νούμερο, είσαι ένοχος γιατί έκλεψες υπέρ τον Τραπεζιτών με το PSI τα χρήματα του Ελληνικού ΛΑΟΎ, είσαι ένοχος γιατί είσαι διαπλεκόμενος με την μαύρη προπαγάνδα όταν χωρίζατε έναν ΛΑΌ σε μπλε και πράσινα καφενεία είστε ένοχοι ΟΛΟΙ σε ότι χυδαίο ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ και συμβαίνει στην χώρα ΜΟΥ... όσες αθωωτικές αποφάσεις να βγάλετε μεταξύ υπέρ σας όσες μπουγάδες και να κάνετε μεταξύ σας.. Στην συνείδηση του Εξαθλιωμένου κόσμου είστε καταδικασμένοι εις ΘΑ-ΝΑ-ΤΟ..


    ΜΕΛΛΟΘΆΝΑΤΟΣ ΌΛΩΝ ΣΑΣ.. Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση