GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Πότε έλεγε την αλήθεια ο Πρωθυπουργός;...

Για "διγλωσσία και αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του στην οποία εντάσσει απόσπασμα από...

Για "διγλωσσία και αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του στην οποία εντάσσει απόσπασμα από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ στις 3/2/2011.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Οφείλουμε να πούμε πως όταν υπάρχει αναλγησία και ανευθυνότητα από την πλευρά της εξουσίας, τότε πράγματι πυροδοτούνται φαινόμενα ανυπακοής και αυτοδικίας. Όταν διαρρηγνύεται το κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον λαό, τότε καταρρέει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους νόμους και διαχέεται κάθε είδους αντικοινωνική προδιάθεση.
Όταν διαλύεται η οικονομία από αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές, εκεί οδηγούμαστε. Όταν πληρώνουμε επί δεκαετίες για μελλοντικά αγαθά και υπηρεσίες, εκεί οδηγούμαστε. Όταν αυξάνονται τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ πολύ πέρα από τα όρια ανοχής των ανθρώπων, εκεί οδηγούμαστε. Η ανυπακοή στους νόμους της δημοκρατίας είναι αντικοινωνική συμπεριφορά ή οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. Αλλά αυτό είναι μόνο η μισή αλήθεια.
Η άλλη μισή και οφείλουμε να την πούμε, είναι ότι η αναλγησία της κυβέρνησης, πυροδοτεί κάθε είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές».
Το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί μέρος από την ομιλία του Α. Σαμαρά στις 3/2/2011 στην Κ.Ο. της Ν. Δ.
Πότε όμως ο Πρωθυπουργός έλεγε την αλήθεια, τότε ή σήμερα που προσπαθεί να επιβάλει με τη βία, την καταστολή, τον πολιτικό τσαμπουκά και την παραβίαση των νόμων, το δόγμα της μηδενικής ανοχής επιστρατεύοντας απεργούς σε μια επίδειξη αυταρχισμού χωρίς προηγούμενο;

Πότε ήταν ειλικρινής, τότε που κατήγγελλε το 1ο μνημόνιο ως το λάθος φάρμακο που σκοτώνει ή τώρα που εφαρμόζει την πιο ακραία εκδοχή του;

Που πήγε η προεκλογική του δέσμευση για την εξεταστική για το πρώτο μνημόνιο; Προφανώς χάθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον εταίρο του κ. Βενιζέλο, του οποίου τις ευθύνες φρόντισε να σκεπάσει στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Τώρα πλέον ο κ. Σαμαράς αποκαλύφθηκε. Έχοντας χάσει κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπιστίας, ακολουθώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, εφαρμόζει την πιο καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες. Η ακροδεξιά του ιδεολογία είναι επικίνδυνη για την κοινωνία και τη δημοκρατία.
Οι αγώνες του λαού μας θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδια της ακροδεξιάς κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, θα δημιουργήσουν τους όρους για τη δημοκρατική ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης.


6 σχόλια

  1. τι θυμαστε εκει στο ΣΥΡΙΖΑ μονο αυτα ελεγε? δεν διεγραψε την ΝΤΟΡΑ για το μνημονιο και μετα εγινε βασιλικοτερος του βασιλεως. καλλα τον λενε κομανετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIATI POIOS LEEI ALH8EIA EKEI MESA EKTOS THN X.A??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ ο Σύριζα....μνημείο σταθερού πολιτικού λόγου χεχεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ....ΙΔΙΟΙ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΣΠΟΥΔΑΣΑΝΕ ΜΑΖΙ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ"

    ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

    ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΑΤΣΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ.

    ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση