GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιός είναι ο νέος Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Ο Θανάσης Χειμωνάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Παιδί δύο θρύλων της ελληνικής λογοτεχνίας του ποιητή και μεταφραστή Γ. Χειμωνα και της ...

Ο Θανάσης Χειμωνάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Παιδί δύο θρύλων της ελληνικής λογοτεχνίας του ποιητή και μεταφραστή Γ. Χειμωνα και της θεατρικής συγγραφέως Λούλας Αναγνωστάκη.
Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα με δύο διηγήματα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ-το πρώτο κυκλοφορεί στη συλλογή διηγημάτων «Έρωτας σε πρώτο πρόσωπο» (Κέδρος).
Είναι πτυχιούχος φιλολογίας του πανεπιστημίου του Στρασβούργου,σπούδασε κινηματογράφο στο ίδιο πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Λονδίνο.Το πρώτο του βιβλίο «Ραμόν» κυκλοφόρησε το 1998 από τις εκδόσεις Κέδρος,το δεύτερο,«Σπασμένα Ελληνικά», το 2000 από τις ίδιες εκδόσεις.Τον Μάρτιο του 2003 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα ,«Aνεξιχνίαστη ψυχή»,από τις εκδόσεις Πατάκη και ακολούθησαν,στις ίδιες εκδόσεις,η «Μπλε Ώρα» (Απρίλιος 2005), η «Ραγδαία Επιδείνωση» (Φεβρουάριος 2008) και το «Δεν την αγαπάω πια» (Νοέμβριος 2010).Το Μάιο του 2002 ο «Ραμόν» εκδόθηκε και στην Γαλλία από τον εκδοτικό οίκο AlterEdit ενώ τον Μάρτιο του 2003 ακολούθησαν τα Σπασμένα Ελληνικά
Έχει αρθρογραφήσει στα «Νέα». Σήμερα αρθρογραφεί στην Athens Voice.
Στις εκλογές του 2012 είχε κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας. 

6 σχόλια

  1. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να ειναι ακομα με το ΠΑΣΟΚ πρεπει να ειναι πολυ μαλακας.επισης το οτι ειναι γιος του ταδε η της δεινα η οτι εχει γραψει κλπ δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΟ ΦΠΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΟ ΦΠΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση