GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα συλλαμβάνουν τους απεργούς...

Να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τους απεργούς του Μετρό ζητά η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου η οποία απ...

Να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τους απεργούς του Μετρό ζητά η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου η οποία απέστειλε στην Κρατική Ασφάλεια τις αποφάσεις με τις οποίες κρίθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο μέσα μεταφοράς και ζητά, η Αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Σ' όλους όσους καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους διανέμονται τα «φύλλα ατομικής προσκλήσεως πολιτικής επιστράτευσης», γνωστά και ως «φύλλα πορείας». Την ευθύνη για την παρακολούθηση της διαδικασίας έχουν οι κατά τόπους νομαρχίες.
Η άρνηση αποδοχής του «φύλλου πορείας» επισύρει ποινικές ευθύνες, αλλά και διοικητικές ποινές. Στην περίπτωση αυτή κινείται άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και με εισαγγελική παρέμβαση αυτός που αρνείται το φύλλο πορείας συλλαμβάνεται και δικάζεται στο αυτόφωρο. Σε περίπτωση που λείπει ο παραλήπτης του «φύλλου πορείας», αυτό θα θυροκολληθεί στο σπίτι του σε συνεργασία με την αστυνομία.

4 σχόλια

  1. Σκατα στον Συνταγματολογο24 Ιαν 2013, 8:01:00 μ.μ.

    Ο Συνταγματολογος
    αποδειχτηκε χειροτερος απο τον Παττακο!

    Σκατα στη ψυχη του
    και των γονιων του
    και των παιδιων του

    σκατα ΑΛΗΤΗ σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και Πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ έχει ο κομμουνιστής που κρατά σε ομηρεία
    την Αθήνα!

    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    [Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει πυγμή, γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι το καλοκαίρι που θα περιμένουμε τουρίστες θα τα κάνουν πουτάν@ όλα προκειμένου να διαλύσουν τα πάντα...]

    Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Α. Σταματόπουλου που εκτός της απεργίας στο Μετρό κατά δηλώσεις του βάλθηκε και να ρίξει την κυβέρνηση. Ο 64χρονος συνδικαλιστής λοιπόν τοποθετήθηκε χαριστικά στην Αττικό Μετρό στην τρυφερή ηλικία των...50 ετών και παρά το γεγονός πως δεν είχε κάποιες ειδικές σπουδές, αντίστοιχες πολλών συνυποψηφίων του.
    Μάλιστα ήταν οικοδόμος και συγκεκριμένα μαρμαράς, άρα γεννιέται ένα ερώτημα αναφορικά με το πως προσλήφθηκε.

    Όπως όμως μαθαίνει το moneypro ο κ. Σταματόπουλος έχει και μια πρόσθετη αβάντα. Αυτήν του πρακτορείου Προ Πο που η κόρη του έχει στο όνομα της στο Κερατσίνι επί της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη 382.

    Και το λέμε αυτό καθώς πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που λένε πως από την ασφάλεια αυτού του μαγαζιού ο συνδικαλιστοπατέρας ασκεί πιέσεις και κάνει υψηλή πολιτική, όταν η απειλή απόλυσης επικρέμεται από τα κεφάλια των υπολοίπων εργαζόμενων.

    Επίσης οι ίδιοι εργαζόμενοι αναφέρουν πως όντας πολύ κοντά στη σύνταξη ο ίδιος κάνει «καριέρα» πολιτικού δίχως να φοβάται τις επικείμενες απολύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματόπουλος:"Μας πήραν τα κεφάλια"... !!!

    - Εγώ μια χαρά το βλέπω το δικό σου με τις ψείρες του...

    Αλλοι δεν εχουνε μαντηλι για να κλαψουνε, η χωρα ειναι χρεωμενη, αλλοι παιρνουνε 600 το μηνα, κι' εσυ ζητας τα κεκτημενα και τις τριετιες. ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
    Με 2.000, και 3.000 μισθο, και 4.000 μικτα, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ,μιλας για κοινωνικη δικαιοσυνη.

    Αμα βγει ο συριζα Nα βρει και Nα σου δωσει τα κεκτημενα.... και οι πεινασμενοι θα σε κοιτανε.

    Αλλοι δεν θα παρουνε ποτε συνταξη, και θα βλεπουνε εσενα να παιρνεις συνταξη και ΠΑΧΟΥΛΟ εφ'απ....
    Α Λ Η Τ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα αυτοι δεν ηταν που γλυφανε τ,αρχιδια των πολιτικων? για να μπουνε στο δημοσιο τωρα το παιζουνε τσεκεβαρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση