GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφίβολο το ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού

Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός έλεγχος στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής προκειμένου να αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί τελικά ο...

Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός έλεγχος στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής προκειμένου να αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Πανθρακικός – Ολυμπιακός. Ο πρώτος έλεγχος έγινε νωρίς το πρωί από τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Λιαχούδη (Μακεδονίας). Η εκτίμησή του ήταν ότι αγώνας μπορεί να διεξαχθεί. Όμως η χιονόπτωση συνεχίστηκε και η εικόνα που παρουσίαζε πριν από λίγο το γήπεδο της Κομοτηνής είναι αυτή που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες.
Οι άνθρωποι του γηπέδου εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί δύσκολα καθώς και ότι είναι πιθανό ο αγωνιστικός χώρος να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τους παίκτες καθώς η θερμοκρασία δύσκολα θα ξεπεράσει τους 2 βαθμούς και ως εκ τούτου το τερέν θα παγώσει και θα είναι γλιστερό.
Αυτή την ώρα χιονίζει στην Κομοτηνή ενώ η πρόβλεψη είναι ότι θα χιονίζει στη διάρκεια όλης της ημέρας αλλά και το βράδυ. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου έλεγαν ότι ουδέποτε έχει αντιμετωπιστεί τέτοια κατάσταση καθώς η τελευταία φορά που χιόνισε στην Κομοτηνή ήταν το 1987!
Σε περίπτωση που το ματς δεν γίνει σήμερα, θα πρέπει οι δύο ομάδες να επιστρέψουν αύριο την ίδια ώρα στο γήπεδο, αν και με την επιδείνωση του καιρού και την κατάσταση του γηπέδου τα πράγματα δύσκολα θα καλυτερέψουν. Για τον σημερινό αγώνα υπολογίζεται ότι θα είναι στο γήπεδο 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί οδικώς από την Αθήνα. Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει την προσεχή Τετάρτη αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα.
Πηγή: pamesports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση