GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες

Η επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού για δεύτερη φορά, έδωσε αφορμή στον Στέλιο Κούλογλου να κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική ...

Η επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού για δεύτερη φορά, έδωσε αφορμή στον Στέλιο Κούλογλου να κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, με άρθρο του στη LifO αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα ο κ. Βενιζέλος έκαναν γαργάρα τη λίστα Λαγκάρντ, πούλησαν την εξυπηρέτηση της συγκάλυψης στους ισχυρούς που βρίσκονταν στη λίστα και ξέσκισαν τον λαουτζίκο στους φόρους. Βέβαια, η κουτοπονηριά έχει κοντά ποδάρια, γι' αυτό ο πρώτος θα βρεθεί κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και ο δεύτερος έχει ένα κόμμα-ζόμπι. «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε», αναφώνησε ο πρωθυπουργός ανήμερα τα Θεοφάνεια. Όμως, με τη βλακώδη πολιτική που ακολουθούμε, για να τα «καταφέρουμε» θα πρέπει ο Θεός να βοηθάει τους βλάκες.»

6 σχόλια

  1. Εύχομαι κ. Κούλογλου να μην αναφωνήσεις ποτέ :
    "Θεέ μου βοήθα με".
    Γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα έχεις περιέλθει σε ακραία δυσχερέστατη θέση.
    Και τότε σε καταστάσεις ανθρώπινου πόνου όλοι επικαλούνται τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουλάρισε κύριε Κούλογλου, ο καλος Θεός βοηθάει και τους μαλάκες κύριε Κούλογλου, και τους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Νεοέλληνες οι οποίοι είναι γνωστοι για το "τίποτα" που έχουν πετύχει στα τελευταία χρόνια που έγιναν κράτος πιστεύουν σένα Εβραίο Θεό που ώς γνωστόν στη εβραική φιλοσοφία τα πάντα εξαρτώνται απο το χρήμα και το μότο είναι " ώ άνθρωπε επί της γης τόσο εν τω ουρανό άνω όσο και επιτης γης κάτω αν δεν έχεις χρήματα να πας να πνιγείς" ενώ οι Αρχαίοι Έλληνες που δημιούργησαν όλο το οικοδόμημα της σύγχρονης Ανθρώπινης σκέψης που αυτό εμείς σήμερα καπηλευομαστε για να πουμε ότι είμαστε κάτι είχαν πολλούς θεούς, όπως εμείς τους Αγίους, αλλά είχαν καταλάβει τι είναι ο Θεός και γιαυτό έλεγαν " συν Αθηνά και χείρα κίνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ Κούλογλου ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ....ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ

    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΚΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο συνομοταξίες βοηθάει ο θεός, τα λαμόγια και τους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλος τυχαίος πάντα οι δηλωμένοι άθεοι ασχολούνται πάντα με αυτούς που πιστεύουν στον Θεό και κυρίως τους Χριστιανούς ορθόδοξους (ούτε τους μουσουλμάνους σχολιάζουν, ούτε τους δωδεκαθειστες κλπ). Δύο λόγοι κατά την γνώμη μου υπάρχουν για αυτόν που είναι άθεος να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για αυτούς που πιστεύουν είναι η εξής: 1ον είναι κομπλεξικός με τον ίδιο του τον εαυτό και τα πιστεύω του άρα έχει εμμονή με τους άλλους που πιστεύουν τα αντίθετα και δεν τον ενοχλούν, δεν προσπαθούν να τον επηρεάσουν και να του κάνουν προσυλιτισμό. 2)δηλώνει άθεος αλλά στην πραγματικότητα είναι μασόνος ή σατανιστής (είναι συνώνυμα αυτά τα δύο γιατί και ο μασόνος πιστεύει στον Μ.Α.Τ.Σ. δηλαδή στον διάβολο).Οπότε ο μασόνος και ο σατανιστής έχουν πάντα κόλλημα με τον ορθόδοξο χριστιανισμό γιατί μπαίνει εμπόδιο στην επικράτηση του σατανά- διαβόλου και στα σατανικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση