GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρονιά του ελληνικού τουρισμού»

«Χρονιά του ελληνικού τουρισμού» Το 2013 μπορεί να αναδειχθεί η «Χρονιά του ελληνικού τουρισμού» επισημαίνει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ...

«Χρονιά του ελληνικού τουρισμού»
Το 2013 μπορεί να αναδειχθεί η «Χρονιά του ελληνικού τουρισμού» επισημαίνει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» σε σημερινό δημοσίευμά της, παραθέτοντας δηλώσεις του διευθυντή του μεγαλύτερου αυστριακού τουριστικού οργανισμού «Φερκέρσμπιουρο» Βάλτερ Κραλ και επικαλούμενη εκθέτες της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Βιέννης.
Στη μεγάλη διεθνή έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και υποδέχτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες περισσότερους από 150.000 επισκέπτες, η Ελλάδα έδωσε ένα δυναμικό «παρών» με το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των συνεκθετών του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στη Βιέννη καταγράφηκε ένα, σαφώς, αυξημένο ενδιαφέρον για τουριστικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο και τα κοντινά νησιά.
Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο Βάλτερ Κραλ, φέτος έχουν μεγάλη ζήτηση όλοι οι κλασσικοί θερινοί τουριστικοί προορισμοί, ειδικά στην Ελλάδα. Και τονίζει, ότι έπειτα από χρόνια συνεχών απωλειών σε φήμη, αξιοπιστία και συνάλλαγμα, η Ελλάδα, που έχει πληγεί από την κρίση, μπορεί και πάλι «να βγει μπροστά».
Στο δημοσίευμα σημειώνεται, πως οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προσφορές των 750 εκθετών από 75 χώρες και πολλοί μάλιστα να κάνουν εκεί τις κρατήσεις για τις διακοπές τους, κάτι που, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του «Φερκέρσμπιουρο» αποτελεί βιεννέζικο φαινόμενο και δεν συναντάται πουθενά αλλού.
Πηγή: AMΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση