GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές Χατζηγάκη κατά κυβέρνησης...

Ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, Σωτήρης Χατζηγάκης, σε άρθρο του αναφέρει: "Σήμερα διαφαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα, πως η χώρα μας αλλάζ...

Ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, Σωτήρης Χατζηγάκης, σε άρθρο του αναφέρει: "Σήμερα διαφαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα, πως η χώρα μας αλλάζει τον στρατηγικό της προσανατολισμό και παραδίδεται απόλυτα στον «γερμανικό άξονα» και στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Κάτω από την πίεση του χρέους –και χωρίς καμιά μέσο-μακρορπόθεσμη στρατηγική σχεδίαση– η σημερινή κυβέρνηση λέει «ναι σε όλα» στη Γερμανία. Ίσως γιατί πιστεύει ότι έτσι θα διασωθεί η χώρα από την χρεοκοπία".
Ο κ.Χατζηγάκης δικαιολογεί την αλλαγή στη στρατηγική "όλα στη Γερμανία" με το επιχείρημα ότι η χώρα αυτή έχει τα «όργανα» (δηλαδή ελέγχει την χρηματοδότησή μας) και επομένως η Ελλάδα πρέπει να «χορέψει» στους ρυθμούς της. Τονίζει, όμως, ότι ο αντίλογος σε αυτό το επιχείρημα είναι ισχυρός. Ότι, δηλαδή, η χώρα μας δεν θα πρέπει ν’ ανατρέψει τους εθνικούς της προσανατολισμούς, υποκύπτοντας σ’ ένα πρόσκαιρο «παζάρι» και στους οικονομικούς εκβιασμούς της Γερμανίας, η οποία μάλιστα, επαναλαμβάνει την ίδια τακτική και στην Κύπρο. "Η Ελλάδα δεν πρέπει να θυσιαστεί στο βωμό της οικονομικής κυριαρχίας που επιδιώκει να επιβάλει η Γερμανία σε παγκόσμιο επίπεδο" επισημαίνει ο πρώην Υπουργός.

4 σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ....... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατενθουσιασμένοι οι Ελληνες με το Σαμαρά!!!

    Η σαπιοφυλλάδα της Καθημερινής, το Αλαχαβούζειο βοθροκάναλο του ΣΚΑΪ και τα μνημονιοδημοσκοπικά τους δεκανίκια με θράσος πιθήκου εμφανίζουν τον Ελληνικό λαό ηλίθιο και τον Έλληνα μαλάκα με....περικεφαλαία!

    Τα 3.400.000 των Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 57% των νέων που μάταια ψάχνουν δουλειά και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό, είναι κατενθουσιασμένοι με τα οικονομικά επιτεύγματα της συγκυβέρνησης και επειδή υπολογίζουν ότι σε λίγο θα τρώνε με χρυσά κουτάλια…

    επιβραβεύουν το Σαμαρά και το κόμμα της ΝΔ δίνοντας, έστω ΚΑΙ στιγμιαία υπόσχεση, ότι θα την αναδείξουν πρώτο κόμμα όποτε και αν γίνουν οι εκλογές!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χατζηγάκη,

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 57 ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 06:32
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
    (σαν σύνολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση