GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση Μπακογιάννη στον Στουρνάρα

Ερώτηση Μπακογιάννη στον Στουρνάρα Επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με θέμα τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανά...

Ερώτηση Μπακογιάννη στον Στουρνάρα
Επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με θέμα τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας ότι εντείνεται η ανθρωπιστική κρίση λόγω της αδυναμίας της συντριπτικής πλειοψηφία των πολιτών να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης.

"Παρά τον εξαπλασιασμό του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, η ραγδαία πτώση της κατανάλωσης του εν λόγω καυσίμου κατά 70% δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα έσοδα στα δημόσια ταμεία.
Η αύξηση του Ειδικού Φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης έγινε με σκοπό την πάταξη του λαθρεμπορίου στην αγορά των καυσίμων, αλλά έχει αποδειχθεί ανεπαρκής. Οι τελευταίοι έλεγχοι δείχνουν ότι περίπου το 20% των πρατηρίων διακινεί νοθευμένα καύσιμα στην αγορά. Επομένως, οι προσδοκίες περί αντιμετώπισης του λαθρεμπορίου δεν έχουν δικαιωθεί.
Την ίδια στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης, με αποτέλεσμα να εντείνεται ακόμα περισσότερο η ανθρωπιστική κρίση", τονίζει στην ερώτησή της η κυρία Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ ερωτά τον κ. Στουρνάρα,
"Ποια είναι η πορεία των δημοσίων εσόδων από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2010, 2011 και 2012;
Σκοπεύετε να μειώσετε τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο πετρέλαιο κίνησης και στη βενζίνη, έτσι ώστε να μειωθεί το βάρος στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς;".






Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. Η Ντόρα βολευτής επικρατείας της ΝΔ ερωτά τον κ. Στουρνάρα:

    "Ποια είναι η πορεία των δημοσίων εσόδων από τον Ειδικό Φόρο....

    Ο ΛΑΟΣ ρώτα την ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ την κόρη του Φαταουλα ΔΡΑΚΟΥΛΑ ποιό εναι το ΠΟΘΕΝ ... έσχες του παραφουσκώμενου Ε9 της.

    Πόσα ειναι τα δανεικά υπερ των κοινοπρακτών (φλεσσα ,σεριάτου κτλ ντοροκοπρόσκυλων) με τα οποια καταχρέωσε τον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, η χουβαρντου, για τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004...;;;

    Ποσα τα εκατομμύρια που εισπράτει και δηλώνει... η δεν δηλώνει ο επιβητωρας ΙΣΙ-ΔΩΡΑΣ ;;;

    ΠΟΣΑ ;;; ΠΟΣΑ ;;; ΠΟΣΑ ;;; ΠΟΣΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    Ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός ταΐζει και πληρώνει αδρά όλη την οσία οικογένεια του Μητσοτακό-Μπακογιαννό-Ντόρα-Κούλα τριάντα χρόνια τώρα και μάλλον θα συνεχίσει να τους πληρώνει εσαεί αν ο ΘΕΟΣ… δεν βάλει το χέρι του.

    (4 συντάξεις εισπράττει μόνον ο απέθαντος Δράκουλας των Χανίων )!!!

    Το πόθεν έσχες της κυράτσας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.

    Είναι κοινό μυστικό, αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο…

    Τι ακριβώς συμβαίνει και η Ντόρα απολαμβάνει αυτή την σκανδαλιστικά προνομιακή ασυλία και φτάνει ακόμη να παρουσιάζεται σαν συντελεστής σωτηρίας όχι απλά της Νου-τόσο-Δούλας αλλά και της Ελλάδας της ίδιας;;;

    Να “ καταθέσει η Ντοράκουλα άμεσα το 50 % των συσωρευμένων στο λογιστήριο του κράτους για την σχετική μείωση των δανεισμένων, πριν την καλέσει για να καταθέσει, ο Πεπονής η ο Moυζακίτης και την στείλουν στον Κορυδαλλό να κάνει παρέα του σαβουρογάμη Ακη και του Κουφόντινα του ευεργέτη της …

    Είναι ντροπή για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό να υπάρχει μια Ντορά-κουλα στην πολιτική σκηνή …

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας "δουλεύει" ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την Ντόρα Μπακογιάννη «αντιπρόσωπο της Siemens στην Ελλάδα» αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα.

    Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο».

    Ο Αντώνης Σαμαράς (o σφουγγαράκης)επιβράβευσε την Ντόρα Μπακογιάννη -για όλα αυτά- με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

    Παν.Τραιανος ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ : «...Άτιμη κοινωνία ...που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις.

    Είναι ντροπή στην εποχή της πείνας και της οικονομικής κρίσης να μην ελέγχεται το παραφουσκωμένο πόθεν εσχες της (Ε9) για τα οικονομικά της και να αφήνεται ακόμη η συμμορία των πρώην συμμάχων–συμμαθητών-αρπαχτικών της μεταπολίτευσης να εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μοιράζει τις νέες λείες της χωρίς κανέναν έλεγχο.

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πατρώνες μας (λεσχη Μπιλτερμπεργκ και CΙΑ ), που η παρουσία της Ντόρας με τα δημοσυντήρητα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της,τους είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση