GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά σε σούπερ μάρκετ...

Φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βαρθολομιού στην Ηλεία, κινητοποιώντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής...

Φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βαρθολομιού στην Ηλεία, κινητοποιώντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα του ΕΣΕΠΑ Βαρθολομιού με τους εθελοντές, που δεν μπορούσαν όμως να προσεγγίσουν στους εσωτερικούς χώρους χωρίς ειδικό εξοπλισμό, ενώ εκείνη την ώρα έβγαιναν πυκνοί καπνοί απο το κτίριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Πυροσβέστες από την Π.Υ. Λεχαινών μπήκαν στο κτίριο με ειδικές συσκευές οξυγόνου, έσβησαν την φωτιά, ωστόσο λόγω των πυκνών καπνών δεν ήταν δυνατό να εντοπίσουν την βασική εστία.
Όλα τα στοιχεία έδειχναν πως η φωτιά είχε ξεκινήσει στο πίσω μέρος του κτιρίου. Στο σημείο έφτασε και συνεργείο της ΔΕΗ που διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Πηγή:ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση