GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αναφέρει το υπόμνημα Καπελέρη...

Τον ισχυρισμό ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια του η «λίστα Λαγκάρντ», αλλά μόνο μερικά ονόματα, επανέλαβε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάν...

Τον ισχυρισμό ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια του η «λίστα Λαγκάρντ», αλλά μόνο μερικά ονόματα, επανέλαβε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης στους οικονομικούς εισαγγελείς, μέσω υπομνήματος που κατέθεσε η δικηγόρος του, καθώς ο ίδιος δεν πήγε να καταθέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ο Ιωάννης Καπελέρης επισήμανε στο υπόμνημά του ότι μερικά από τα ονόματα έφθασαν στα χέρια του σε μία εκτυπωμένη σελίδα, που δεν μπορούσε να αποτελέσει βάση για έλεγχο. Γι’ αυτό το λόγο, ανέφερε ο κ. Καπελέρης, το επέστρεψε στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ο κ. Καπελέρης σημείωσε στο υπόμνημα που κατέθεσε η δικηγόρος του ότι ουδέποτε του δόθηκε εντολή για πλήρη έλεγχο, ενώ συμπλήρωσε ότι του φαίνεται αδιανόητο να του καταλογίζονται ευθύνες που ανήκουν σε άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση