GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Τσίπρας στον Σόιμπλε...

Περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αντί για μισή ώρα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Σ...

Περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αντί για μισή ώρα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Σύμφωνα με τον Real Fm, η συνάντηση έγινε σε «φιλικό και συγκαταβατικό κλίμα», όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη συνάντηση, κάνοντας λόγο για μία καλή αρχή.
Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Real Fm, επανέλαβε στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της λιτότητας και τόνισε ότι η πολιτική της λιτότητας δεν οδηγεί πουθενά. Παράλληλα, επισήμανε στον κ. Σόιμπλε τον κίνδυνο για την άνοδο του φασισμού και των νεοναζιστικών ομάδων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Real Fm, είναι η Ελλάδα και η κοινωνία να βγει όρθια από την κρίση, απαλλαγμένη από τον κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο που οδηγεί σε αυτή την κατάσταση.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και άλλα θέματα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με τον Real Fm, όπως το κατοχικό δάνειο και η λίστα Χριστοφοράκου για τη Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση