GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη "λίστα Λαγκάρντ"...

Mεγάλο οικονομικό-πολιτικό σκάνδαλο χαρακτηρίζει το 61% των πολιτών την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" σύμφωνα με δημοσκόπηση τη...

Mεγάλο οικονομικό-πολιτικό σκάνδαλο χαρακτηρίζει το 61% των πολιτών την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για την εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο".
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το 13% θεωρεί ότι πρόκειται για μία συνηθισμένη περίπτωση φοροδιαφυγής.
Tην ίδια στιγμή, σε ότι αφορά τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης της "λίστας Λαγκάρντ", το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες στην περίπτωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Πολύ υψηλό είναι το ποσοστό και των κ.κ. Βενιζέλου και Παπανδρέου.
Το 76% των ερωτηθέντων, με βάση τη γνώμη που έχει σχηματίσει, εκτιμά ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι 71%. Σχεδόν οι μισοί (51%) πιστεύουν ότι ποινικές ευθύνες έχει και ο Λουκάς Παπαδήμος.


Είναι ενδεικτικό επίσης, ότι τα ποσοστά των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που αποδίδουν ποινικές ευθύνες στα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα είναι πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με εκείνους της ΝΔ που θεωρούν ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Παπανδρέου και Παπαδήμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση