GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Τιμωρία στους αριστερούς τρομοκράτες...

Χρυσή Αυγή:Τιμωρία στους αριστερούς τρομοκράτες Την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει με ανακοίν...

Χρυσή Αυγή:Τιμωρία στους αριστερούς τρομοκράτες
Την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
"Η θρασύδειλη επίθεση στην οικία μίας οικογένειας δεν είναι απλά καταδικαστέα, αλλά επιβάλλει στο κράτος να συλλάβει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αριστερούς τρομοκράτες", αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
"Όταν τα ίδια αναρχικά στοιχεία είχαν επιτεθεί με 5 κιλά δυναμίτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Δυτικής Αττικής προ εβδομάδων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα είχε καταδικάσει, ως γνήσιος οπαδός και προστάτης του αριστερού παρακράτους.
Η δε ΝΔ είχε σπεύσει να κλείσει άρον-άρον την υπόθεση, χωρίς καμία σοβαρή προανακριτική διαδικασία, καλύπτοντας στην ουσία τους πασίγνωστους και σεσημασμένους τρομοκράτες", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

4 σχόλια

  1. DEN EIPAN ARISTEROUS TROMOKRATES
    KATADIKAZOUN TIS TROMOKRATIKES ENERGEIES APO OPOU KAI AN PROERXONTAI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΟΜΠΙ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ "ΦΟΥΡΝΩΝ" ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ σε παραλήρημα μίσους: "Τις βόμβες τις βάζει η ...ακροδεξιά... μπορεί να τις βάζει κι ο Σαμαράς"..

    Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους, από την ενόχληση ολόκληρης της κοινωνίας για το αγκάλιασμα κάθε ακροαριστερού φασίστα, εξέδωσε ανακοίνωση, που εκτός από την συνήθη εμφυλιοπολεμική, γεμάτη μίσος για τους άλλους ρητορεία, αυτή τη φορά έχει και χιούμορ, αφού αποδίδει την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου, έργο ..."ακροδεξιάς".

    Καλά που δεν είπαν ότι...τις μολότωφ έριξε ο Σαμαράς κουκουλοφόρος....

    Η χρήση της αγαπημένης φράσης του ΣΥΡΙΖΑ ("ακροδεξιά"), όταν η κουβέντα στρέφεται στη συνιστώσα του μίσους, με τις άπειρες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε αυτή την περίπτωση -όπου οι δράστες άφησαν τα συνηθισμένα ίχνη του ακροαριστερού τους μίσους- προκαλεί γέλιο.

    Είναι ώρα να κόψει ο Τσίπρας κάθε δεσμό με τους ακροαριστερούς φασίστες που κυριάρχησαν στο κόμμα του κι από δημοκρατικό αριστερό πλουραλιστικό κόμμα, το μετέτρεψαν σε ακροαριστερή φασιστική φράξια.
    Να πεί στους σαχλαμάρες που γράφουν τις ανακοινώσεις, να κόψουν το ύφος που προδίδει μίσος.

    Αλλιώς.. Ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα του μίσους που είναι σήμερα, πρέπει να γίνει πάλι, το 3%, απο τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση