GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κακλαμάνη

 ΒΙΝΤΕΟ- Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κακλαμάνη Ένταση επικράτησε στη βουλή μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Απόστολου Κακλαμάνη. Αφορ...

 ΒΙΝΤΕΟ- Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κακλαμάνη
Ένταση επικράτησε στη βουλή μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Απόστολου Κακλαμάνη. Αφορμή αποτέλεσε μία φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποκάλεσε η ΝΔ, αφεντικό της κυβέρνησης.

"Αυτή η στρατηγική της έντασης και απευθύνομαι κυρίως στο αφεντικό της κυβέρνησης, τη ΝΔ, της στρατηγικής της μηδενικής ανοχής στην εκδήλωση λαϊκής διαμαρτυρίαςν είναι παιχνίδι με τη φωτιά", είπε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας την αντίδραση του  κ. Κακλαμάνη.
"Ακούγεστε μέχρι εδώ και δυσκολεύετε τον ομιλητή. Φωνάζετε δυνατά. Μην διακόπτετε", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Είπατε αφεντικό μας είναι τη ΝΔ", απάντησε παρεμβαίντας ο πρώην πρόεδρος της βουλής.  "Ξέρει ο κ.Παπαδημούλης ποιοι είναι τα αφεντικά τους και πώς έκαναν εκλογές.Δεν θέλω όμως να το κάνουμε εδώ πανηγύρι του ΣΥΡΙΖΑ", είπε, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης ύβρεις.

"Άφησα τον κ. Κακλαμάνη να με διακόπτει για δύο λόγους από σεβασμό στο πρόσωπό του και επειδή με αυτά που είπε εκτίθεται και εξηγεί γιατί ένα κομμάτι του παλιού κατεστημένου πολεμά με λύσσα τον ΣΥΡΙΖΑ και μας πολεμά γιατί εμείς δεν είμαστε στη λίστα κανενός", ανταπάντησε ο κ.Παπαδημούλης χαρακτηρίζοντας συκοφαντίες τα όσα είπε ο κ. Κακλαμάνης.
Ρόλο "¨πυροσβέστη"¨είχε ο Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος επαναλάμβανε απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνη ότι προσπαθεί να εφαρμόσει τον κανονισμό που εκείνος έφτιαξε.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση