GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορούμε να ελπίζουμε! Σκύλοι εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν δηλητηριασμένα δολώματα...

Ελπίδες δίνει το πρόγραμμα που υλοποιείται πιλοτικά σε περιοχές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας από την 1η Οκτωβρίου 2010 ω...

Ελπίδες δίνει το πρόγραμμα που υλοποιείται πιλοτικά σε περιοχές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας από την 1η Οκτωβρίου 2010 ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Σκύλοι εκπαιδεύονται, ώστε να εντοπίζουν δηλητηριασμένα δολώματα,  κάτι που είναι πολύ συχνό στην νότια Ευρώπη, δηλαδή στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα.
Αυτή η ιδέα ξεκίνησε από την Ισπανία το 2005, όπου το κυνήγι είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, μολονότι  εκεί ασκείται σχεδόν αποκλειστικά σε ιδιωτικά ελεγχόμενες περιοχές. Αν εντοπιστεί δηλητηριασμένο δόλωμα σε κάποια από αυτές, η περιοχή κλείνει για ορισμένο διάστημα με δικαστική απόφαση.
Για το πρόγραμμα χρησιμοποιούνται κυρίως γερμανικά και βελγικά λυκόσκυλα, λαμπραντόρ και κάποιοι σκύλοι που στην Ισπανία χρησιμεύουν στο υδρόβιο κυνήγι.
Όλοι αυτοί οι σκύλοι ακολουθούν εκπαίδευση παρόμοια με εκείνη των σκύλων που εντοπίζουν ναρκωτικά, εκρηκτικά και αγνοούμενους. Η εκπαίδευση τους διαρκεί 18 μήνες.
Ως προς...
Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ.
http://press4dogs.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση