GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση της Χρυσής Αυγής σε Χατζηοσμάν

Νέα επίθεση της Χρυσής Αυγής σε Χατζηοσμάν Νέα επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον οποίο χθες χαρακτήρισε &quo...

Νέα επίθεση της Χρυσής Αυγής σε Χατζηοσμάν
Νέα επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον οποίο χθες χαρακτήρισε "πρόξενο των Τούρκων". Αυτή τη φορά ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατέθεσε στη  βουλή φωτογραφίες τόσο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όσο και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
"Πώς χαρακτηρίζει την εικόνα του ιδίου κάτω από τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ, την παρουσία του με τον ψευδομουφτή της Θράκης, με τον κ. Νταβούτογλου. Πόσο Έλληνας αισθάνετι κανείς όταν κρατάει την ομπρέλα του Τούρκου πρόξενου . Αυτά σχετικά με τους χαρακτηρισμούς", είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καλώντας τον κ. Χατζηοσμάν να απαντήσει.
"Πρέπει να λάβουμε σοβάρα υπόψη τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, κατά πόσο και με ποιον τρόπο λειτουργεί ο ίδιος και αν είναι Έλληνας στη συνείδηση ή Τούρκος", είπε.
Τα όσα είπε ο κ. Ματθαιόπουλος προκάλεσαν και πάλι την αντίδραση του προεδρείου της βουλής που τον κάλεσε να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς.
"Δεν μπορείτε να αποκαλείτε Έλληνα βουλευτή Τούρκο", είπε ο Θανάσης Νάκος.
Ο κ. Ματθαιόπουλος στη συνέχεια έδειξε φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον μουφτή της Ξάνθης όπως ανέφερε, ενώ κατηγόρησε εκείνους που προσπάθησαν να δώσουν μαθήματα ιστορίας στην Χρυσή Αυγή. Αναφέρθηκε προσωπικά τόσο στην Σοφία Βούλτεψη όσο και στον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον τελευταίο.
"Εάν ο κ. Αρβανιτόπουλος για τον κ. Γλέζο είναι Αλβανός, δεν έχει το δικαίωμα να έχει πρόβλημα με τους Αλβανούς γιατί παρέστη στην κηδεία του Ενβέρ Χότζα".

Κόμματα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ΚΑΗ ΧΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΑ

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΙΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΧΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΑΦΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση