GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένει ο "κυριακάτικος" Αγγελιοφόρος

Μένει ο "κυριακάτικος" Αγγελιοφόρος Τη διακοπή της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος" στη Θεσσαλονίκη, ...

Μένει ο "κυριακάτικος" Αγγελιοφόρος
Τη διακοπή της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος" στη Θεσσαλονίκη, με διατήρηση της Κυριακάτικης έκδοσης, ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρία.
Αύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της ημερήσιας έκδοσης και η πρόθεση της ιδιοκτησίας είναι να μειώσει κατά 60 άτομα τον αριθμό των εργαζομένων, ώστε να μείνουν 76 από 136 που είναι σήμερα. Για τον σκοπό αυτό διατύπωσε πρόταση εθελουσίας εξόδου, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 40 συμμετοχές.
Η Ενωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) κήρυξε 24ωρη απεργία για αύριο στον "Αγγελιοφόρο", καθώς η εργασιακή συνέλευση των δημοσιογράφων απέρριψε την πρόταση για εθελούσια, με τους όρους που θέτει η ιδιοκτησία, και ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου σε όλους και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων που προκύπτουν από τις συμβάσεις τους οι οποίες λήγουν στις 31 Μαρτίου 2013.
Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο και οι δημοσιογράφοι στην εφημερίδα "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, με αίτημα την καταβολή του δεδουλευμένων για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Πηγή: AMΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση