GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας:Εσείς έχετε βίλα Αμαλία;...

«Εδώ στην Φλώρινα έχετε πολύ κρύο, βίλα Αμαλία έχετε; Γι’ αυτό δεν ασχολείται μαζί σας η κυβέρνηση», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρο...

«Εδώ στην Φλώρινα έχετε πολύ κρύο, βίλα Αμαλία έχετε; Γι’ αυτό δεν ασχολείται μαζί σας η κυβέρνηση», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Φλώρινα, πρόσθεσε: «μήπως πρέπει να αποκτήσετε μία βίλα Αμαλία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν μαζί σας», υπογραμμίζοντας ότι «με το κρύο δεν ασχολείται κανείς».

Δείτε το βίντεο από το MEGA



6 σχόλια

  1. ...για τον χλεχλέ του ΣΥΡΙΖΑ

    «Η σημερινή παραδοχή του Βουλευτή Καστοριάς του Σύριζα Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον ALPHA 989,
    ότι “ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλία”, ότι ο ίδιος “αυτοπροσδιορίζεται στον Αναρχικό χώρο”, ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν “εξέγερση και επανάσταση” και ότι η αναρχία “είναι η άμεση δημοκρατία” και ο αναρχικός “άμεσος δημοκράτης” εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα.

    Ο Σύριζα -και ειδικότερα ο αρχηγός του κ. Τσίπρας- οφείλει άμεσα να απαντήσει:
    1ον: Αν παραμένει ακόμα μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας ο εν λόγω Βουλευτής.

    2ον: Αν συμφωνεί με τις αντίθετες προς το Σύνταγμα και τη δημοκρατική ομαλότητα δηλώσεις του Βουλευτή του ότι η “αναρχία είναι η άμεση Δημοκρατία”.

    3ον: Αν συμφωνεί με τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο Κοινοβούλιο, ότι η Βίλα Αμαλία θα είναι “το εφαλτήριο που θα πάρει και θα σηκώσει τον Κοινοβουλευτισμό”.

    4ον: Εάν και οι υπόλοιποι Βουλευτές του Σύριζα αυτοπροσδιορίζονται στον Αναρχικό Χώρο.

    5ον: Εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις και άλλων Βουλευτών του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει καδρόνια, λοστάρια και μάσκες στα στελέχη του στις πορείες και ότι κάθε Βουλευτής διατηρεί σπίτι του “τον τσελεμεντέ του αναρχικού”.

    6ον: Εάν για τον ΣΥΡΙΖΑ η πυρπόληση της Αθήνας το 2008 ήταν “επανάσταση και εξέγερση”.

    Σήμερα, ο κ. Σκουρλέτης, επίσημος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, χαρακτήρισε με λόγο που δεν αρμόζει σε κοινοβουλευτικό κόμμα, ως “χαφιεδίστικη την ανακοίνωση της Ν.Δ.” για τη διαπίστωση της κάλυψης που παρέχει το κόμμα του στους κουκουλοφόρους.

    Όμως, λίγη ώρα μετά, ένας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν καλύπτει απλώς τους “κουκουλοφόρους”, αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως “κουκουλοφόρος”.

    Η Νέα Δημοκρατία περιμένει την άμεση και έμπρακτη απάντηση του κ. Τσίπρα στα ερωτήματα που θέτει…
    Διαφορετικά, κάθε άλλη υπεκφυγή θα ισοδυναμεί με συνενοχή!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ
    ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΣΤΟ Φ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟ χάος ως αντιπολίτευση, πόσο χάος ως κυβέρνηση;

    Το σχέδιο «κουκούλα» έκαναν πρόβα χθες οι άγριες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
    Με τακτική «αντάρτικου πόλεων», ξεκίνησαν από το πρωί ανακαταλήψεις εγκαταλειμμένων κτιρίων, συνέχισαν με «συμβολική εισβολή» στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. και κλιμάκωσαν τις κινήσεις τους ξεκινώντας «πόλεμο» με τις δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης, κάνοντας ταυτόχρονα επαναστατική γυμναστική στους δρόμους της Αθήνας.
    Με αυτόν τον τρόπο, οι ομάδες «κρούσης» της Κουμουνδούρου επιχειρούν να επιβάλουν την «ατζέντα του χάους και της καταστροφής».

    Οσα ξεκίνησαν χθες είναι όπως όλα δείχνουν μόνο η αρχή, την ώρα που το πολιτικό σύστημα κρέμεται από... μια κλωστή.
    Αποκαλύπτοντας (ακούσια ή εκούσια) την πραγματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η ηγεσία του επιχειρούσε «λίφτινγκ» και έστηνε γέφυρες με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ για να αποτελειώσει το «κίνημα» του κ. Βενιζέλου.
    Το μόνο που πέτυχαν οι ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν (αντί να εγκλωβίσουν τα άλλα κόμματα) να απομονωθούν από την κοινωνία, που δεν έχει ξεχάσει την τραγωδία στη MARFIN αλλά και όσα είχαν προηγηθεί τον Δεκέμβριο του 2008 σε μια Αθήνα παραδομένη στις φλόγες και στον τρόμο.

    Οσο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα (που χθες εγκλωβίστηκε),
    το... χιούμορ που προσπαθησε να κάνει από τη Φλώρινα έφερε αμηχανία ακόμη και στους υποστηρικτές του.
    Με παγωμένο χαμόγελο, επιχείρησε να κάνει διάλογο ρωτώντας τους συγκεντρωμένους: «Εδώ στη Φλώρινα έχετε πολύ κρύο, Βίλα Αμαλίας έχετε;»
    «Οχι» είπαν κάποιοι από κάτω, για να συνεχίσει ο cool Αλέξης: «Γι' αυτό δεν ασχολείται μαζί σας η κυβέρνηση».

    Και δεν σταμάτησε εκεί.
    Πρότεινε στους εμβρόντητους συγκεντρωμένους (στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας) να φτιάξουν μια δική τους Βίλα Αμαλίας, για να μετακομίσει (;) στην περιφέρεια η... επανάσταση.

    Ο «αιχμάλωτος» πλέον στα χέρια των συνιστωσών Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να βρει ούτε μια λέξη για να καταδικάσει τα θλιβερά έκτροπα, εγκαταλείποντας τα όποια ψήγματα κεντροαριστερού προφίλ που ήθελε να καλλιεργήσει εν όψει και του ταξιδιού του στις ΗΠΑ.
    Η παρέλαση των στελεχών του από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία το ένα μετά το άλλο στήριζαν τις ομάδες δήθεν αντιεξουσιαστών, επισφράγισε την αρχή του τέλους των ονείρων ενός «ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ» με κεντροαριστερή ταυτότητα.
    Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ο κ. Τσίπρας είναι ότι το πρώτο θύμα του «αντάρτικου πόλεων» είναι πλέον ο ίδιος.

    Οι συνιστώσες που τόσο φοβόταν πραγματοποιούν ολική επαναφορά. Ετοιμες να καταπιούν και τον ίδιο, γυρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά νικοτίνης που διέθετε πριν από το Μνημόνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κουκούλες βγήκαν.
    Τις έβγαλαν μόνοι τους.
    Τους ξεβράκωσε ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναδιπλώθηκε ο ..φλούφλης μετά την κωλόμπουρα Τσίπρα.

    Το παρασκήνιο γύρω από την αναδίπλωση του -ελευθεριακού- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

    Εντύπωση προκάλεσε η σημερινή αναδίπλωση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ο οποίος το πρωί δήλωσε ραδιοφωνικά οτι αυτοπροσδιορίζεται στον ελευθεριακό χώρο και μετά από λίγη ώρα βγήκε και δήλωσε οτι πρώτα απ' όλα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πληροφορίες αναφέρουν οτι τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου πήραν φωτιά καθώς οι επιτελείς του Αλέξη Τσίπρα θορυβήθηκαν από τις δηλώσεις του βουλευτή αφού ήδη το πρόσημο από τη βίλα "Αμαλία" είναι αρνητικό.

    Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε αμέσως να επικοινωνήσουν με το βουλευτή και να τον επαναφέρουν στην κομματική γραμμή.

    Ίσως να είχαν μάθει και για την πρώτη δημοσκόπηση μετά από καιρό που φέρνει τη Νέα Δημοκρατία ξανά μπροστά και έτσι δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η λεγόμενη κωλοτούμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν τα ανέκδοτα του μακαρίτη του Χριστόδουλου. Γιαυτούς που κάθε φορά πιστεύουν ότι πιάσαμε πάτο... Ακολουθεί Κεκαυμμένος... Έπεται ο Πορδοφύρερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση