GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προτείνει η Αριστερή Πρωτοβουλία για το ΠΑΣΟΚ...

Από την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ.  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ...

Από την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια ευκαιρία.
Είναι η τελευταία ευκαιρία για το κόμμα μας, προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες που με τη δική του άσκηση πολιτικής έχει διαμορφώσει.
Είναι η τελευταία ευκαιρία για να δοθούν πολιτικές διέξοδοι στο αδιέξοδο της συντηρητικής στροφής που οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην απαξίωση και την ταύτιση του με τη δεξιά.
Όσοι πιστεύουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να ξανασυναντήσει τις αρχές και τα οράματά του, να αποκτήσει και πάλι την προοδευτική του φυσιογνωμία, να συναντήσει το λαό, να σταθεί μπροστάρης στον αγώνα για τον απεγκλωβισμό της χώρας από τα μνημόνια και την εξάρτηση, οφείλουμε και να μιλήσουμε και να δράσουμε.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην παράταξη, την ιστορία της, τους αγώνες της, θα καταθέσουμε τη δική μας πολιτική πρόταση.
Μια πρόταση που πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα αλλαγής του ΠΑΣΟΚ.
Μια πρόταση προοδευτική, σύγχρονη, ρεαλιστική χωρίς συμβιβασμούς και συντηρητικές σκιές.
Η εποχή του συμβιβασμού με τις κάθε λογής αντι-ΠΑΣΟΚ λογικές πρέπει να τελειώσει οριστικά εδώ.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι η μάχη θα είναι μάχη αξιών, οραμάτων και πολιτικής πρότασης.
Εμείς δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε την αναγκαιότητα προοδευτικού επαναπροσανατολισμού του ΠΑΣΟΚ. Γιατί μόνο σαν φορέας προοδευτικής πολιτικής μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει μέλλον.
Η τελική μας πρόταση που θα κατατεθεί στο Συνέδριο θα διαμορφωθεί και με βάση τη συμμετοχή της κάθε συντρόφισσας και του κάθε συντρόφου.
Άλλωστε η Αριστερή Πρωτοβουλία είστε εσείς. Οι απλοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ που δεν ανέχονται άλλο την πορεία ευτελισμού του.
Η μάχη για το ΠΑΣΟΚ της σοσιαλιστικής προοπτικής απαιτεί σύγκρουση με κάθε συντηρητική λογική που οδηγεί στη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και την αντιπαλότητα με την κοινωνία.
Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί.

Για το ΠΑΣΟΚ της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Για το ΠΑΣΟΚ της κοινωνίας και όχι των συμφερόντων.
Για το ΠΑΣΟΚ που οργανώνεται, σχεδιάζει, αγωνίζεται και νικά.
Για το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας.
Για το ΠΑΣΟΚ της σοσιαλιστικής προοπτικής

Σημείωση: Στο site της Αριστερής Πρωτοβουλίας http://www.socialismos.gr και στο http://olapasok.wordpress.com θα αναρτηθούν από σήμερα (23.01.2013) οι πολιτικές μας θέσεις. Η συμμετοχή των συντρόφων στο διάλογο μπορεί να γίνει μέσα από τις φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν σε αυτά. Προσβλέπουμε στο διάλογο με επιχειρήματα, προσβλέπουμε στην ουσιαστική συμμετοχή της καθεμιάς και του καθένα που έχει κοινούς προβληματισμούς για την αναγκαιότητα το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί το προοδευτικό του πρόσημο.

7 σχόλια

  1. Χαρας το κουραγιο σου να πιστευεις οτι υπαρχει ακομη ελπιδα γιαυτο το κομμα πως το καταντησαν. Αν δεν το γνωριζεις σε υποψιαζω εγω οτι μεχρι και συγχωνευση με την δεξια θα γινει του εναπομειναντος Πασοκ. Αν εσεις δινετε αλλη εξηγηση απο αυτην που δινω εγω με το ξεκατινιασμα ππου συστηματικα επιδιδονται ολοι οι πρωην και νυν Πασοκοι τοτε ζησε τον μυθο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Βρωμοποδάρα παναγυωτακό εκεί στον Αρη που βρίσκεσαι τι καιρό κάνει; οι δεκάρες έχουν τρύπα; το σουβλάκι πόσο πάει;
    Τον γαρουφαλιά τον θυμάσαι; όταν θα κατεβείτε σε εκλογές θα πάσει πολλή πλάκα μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κόμμα της σαπίλας,της διαφθοράς,και της διαπλοκής δεν πρόκειται να ξανασηκώσει κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουστ αφισοκωλη της σαπιας πρασινιλας.ρε δεν το καταλαβαινετε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ μπηκατε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παναγιωτακό τη μιμή, τη χοντρή γκόμενα του σάπιου αρχιμαλάκα, την έχετε στην αριστερή πρωτοβουλία;
    Αλήθεια, τι να απέγινε αυτή; παλαιότερα 'ερριχνε και κάνα ντε μεκ τρισάγιο, τώρα στα γεράματα, ποιός να ξέρει σε ποιόν κάνει πίπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάγκες μπήκα στο σαίτ που προτείνουν στο http://olapasok.wordpress.com. Ρε μαλάκα μου δεν έχουν το θεό τους οι άνθρωποι!!!
    Εξακολουθουν και προβάλλουν τον γαπ και τον πεταλωτή, ρε πούστη μου!!!!!!
    Έχουν σαλτάρει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο με το ΠΑΣΟΚ έφαγε η φτωχολογιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση