GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαϊκάλης: Δημοκρατικό κόμμα η Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, αλλιώς θα έπρεπε να επέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να βγει από το Κοινοβούλιο, δήλωσε ο...

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, αλλιώς θα έπρεπε να επέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να βγει από το Κοινοβούλιο, δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης κληθείς, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής, να σχολιάσει την συμπόρευση των δύο παρατάξεων στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ.
«Δεν κάναμε απευθείας (συμφωνία) εμείς με την Χρυσή Αυγή (για την πρόταση). Δεν ξέρω τι εννοείτε με τον όρο "απομόνωση" για την Χρυσή Αυγή. Και στις εφημερίδες φιλοξενείται και πολιτικές παρεμβάσεις κάνει, είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα», τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε «αν είναι ακραίο κόμμα;», απάντησε:
«Αναλόγως, τι θεωρείτε ακραία κόμματα. Αν δεν είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα, πρέπει να επέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι συμπεριφορές του είναι καταδικαστέες. Τις πράξεις βίας τις καταδικάζουμε, από όπου κι αν προέρχονται. Είτε είναι από το ΣΥΡΙΖΑ είτε από το ΚΚΕ είτε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είτε από το ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Χαϊκάλης κατέληξε τονίζοντας πως «αφού συμμετείχε στις τηλεοπτικές εκπομπές, βεβαίως είναι δημοκρατικό κόμμα. Διαφωνώ κάθετα με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Μη με κάνετε να σας πω ότι η Χ.Α. είναι δημοκρατικό κόμμα, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινοβούλιο. Με την πολιτική και την σκέψη της είμαι μακράν αντίθετος. Τις καταδικάζω απερίφραστα. Μη θέλετε, όμως, να πω ότι δεν είναι κόμμα που δεν είναι δημοκρατικό. Γιατί αν δεν είναι δημοκρατικό, θα πρέπει να με καλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να του αποδείξω ότι δεν είναι δημοκρατικό και να του πω να το βγάλουμε από το Κοινοβούλιο».

2 σχόλια

  1. Ακριβώς τόσο δημοκρατικό όσο και εσείς φασιστοναζιστές.Δικαιώνετε την καθοδήγησή σας από τιν Γεωργαλά.Ετσι να αποκαλυφθεί το ποιόν σας και η ιδεολογία σας καραγκιόζη και σας ψήφισα κιόλας ανοήτως ως αντιμνημονιακούς.Τώρα όμως αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο δεν δημιουργεί πολιτική και μάλιστα από ετερόκλητα στιχεία τύπου Μαριά Μαριά και Χαικάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πουλακι τσίου, Χαικάλη

    ΜΑΖΕΨΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση