GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ο πρίγκιπας Κάρολος μου χούφτωσε το στήθος (ΦΩΤΟ)

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για την στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος της καρφιτσώνει ένα μετάλλιο στο στήθος έκανε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα πλ...

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για την στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος της καρφιτσώνει ένα μετάλλιο στο στήθος έκανε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν.
«Κοίτα τα χέρια του. Τσέκαρε τα χέρια του. Αγαπώ την βασιλική οικογένεια, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο σκανδαλιάρης μαζί μου». Αυτό δήλωσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σχολιάζοντας μαζί με τον Λέτερμαν την φωτογραφία από την επίσημη τελετή απονομής του τίτλου της Commander Of The Order Of The British Empire που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2011.
Όταν ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το iefimerida.gr, προσπάθησε να διευκρινήσει την κατάσταση, ρωτώντας αν το φανερό αναψοκοκίνισμα του πρίγκιπα οφείλεται στην προσπάθειά του να καρφιτσώσει σωστά το μετάλιο, η Κάθριν του απαντά «Όχι, έχει να κάνει με το στήθος μου».
Ενώ στην συνέχεια φρόντισε τι ακριβώς σημαίνει ότι πλέον κατέχει αυτό το αξίωμα: «Είμαι commander της βρετανικής αυτοκρατορίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γονατίζεις κάθε φορά που σηκώνομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση