GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ:Παραχάραξαν τις δηλώσεις Σαμαρά...

Για παράθεση παραποιημένων δηλώσων του Αντώνη Σαμαρά από παλαιά του ομιλία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή νωρίτερη ανακοίνωση της Κ...

Για παράθεση παραποιημένων δηλώσων του Αντώνη Σαμαρά από παλαιά του ομιλία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή νωρίτερη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
"Προφανώς στην αγωνία τους να δικαιολογήσουν τη βία και την ανομία,  ο κ. Σκουρλέτης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιοι εκπρόσωποι των άκρων,  δεν διστάζουν να παραχαράξουν (μετά τον αρχηγό τους) και τις δηλώσεις των πολιτικών τους αντιπάλων", αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Οι προπαγανδιστές της δεκάρας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δίστασαν να λογοκρίνουν ακόμα και τον ίδιο τους τον αρχηγό για τη γκάφα του στο ΔΝΤ, έχουν το θράσος να μιλούν για δήθεν δικαιολόγηση της βίας σε ομιλία προ διετίας του Πρωθυπουργού και τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αυτοί που κατά δήλωση του Εκπροσώπου κατέχουν λοστάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες ως είδη οικιακής χρήσεως, αυτοί που απειλούν να λιντσάρουν πολιτικούς τους αντιπάλους, αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται αναρχικοί, αυτοί που υπερασπίζονται στα δικαστήρια  τρομοκράτες, καλό θα ήταν να ζητούσαν μια απλή συγγνώμη  και να αρχίσουν να  φέρονται με μεγαλύτερη υπευθυνότητα.
Γιατί στο απόσπασμα που παραθέτουν ακολουθώντας, ως πηγή τους τα διάφορα περιθωριακά site του Αναρχικού χώρου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνά να αναφέρει ότι στην ίδια ομιλία του 2011, ο Πρωθυπουργός στην αμέσως προηγούμενη φράση του αναφέρει επί λέξει:
«Το πρόβλημα της «ανυπακοής»: Εδώ χρειάζεται προσοχή. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε να νομιμοποιήσουμε την παραβίαση των νόμων. Σε μια Δημοκρατία οι νόμοι είναι υποχρεωτικοί για όλους. Δεν είναι εθελοντική η συμμόρφωση στους νόμους. Γιατί αυτό δεν θα οδηγήσει σε «περισσότερη Ελευθερία», θα οδηγήσει στην τυραννία της αυθαιρεσίας και στον εφιάλτη της αυτοδικία.»
Ενώ, σε άλλο σημείο της ίδιας ομιλίας  αναφέρει:
«Όπως πρέπει να πούμε και κάτι ακόμα: Όλοι καταγγέλλουμε την αυθαιρεσία των συντεχνιών και ορισμένων «γιαλαντζί» συνδικαλιστών. Που τους ενδιαφέρουν να υπερασπιστούν προνόμια, όχι δικαιώματα. Προνόμια λίγων που τα πληρώνουν οι πολλοί, όχι δικαιώματα όλων…».
Στην ίδια ομιλία του ο Πρωθυπουργός μιλά και για το  πανεπιστημιακό άσυλο και τις εστίες ανομίας που δημιουργούν  διάφορες ακραίες ομάδες τις οποίες έσπευσε πρόσφατα να υπερασπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τέλεση εγκληματικών πράξεων στην ΑΣΟΕΕ.
Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός  αναφέρει:
«Ξεκαθαρίσαμε ότι το Σύνταγμα δεν κάνει λόγο πουθενά για «πανεπιστημιακό άσυλο», αλλά μόνο για ακαδημαϊκές ελευθερίες στην διδασκαλία και την έρευνα.
Ξεκαθαρίσαμε αυτό που γνωρίζουν σήμερα όλοι: ότι με το «άβατο του χώρου», δεν προστατεύεται η ακαδημαϊκή ελευθερία, αντίθετα καταστρατηγείται η ακαδημαϊκή ελευθερία! Καθηγητές απειλούνται και προπηλακίζονται. Μαθήματα ή εξετάσεις ματαιώνονται από επεμβάσεις μικρών μειοψηφικών ομάδων, συνήθως εξω-πανεπιστημιακών…
Είναι απόλυτη υποκρισία να μιλάνε για «άσυλο ιδεών», όσοι αποδέχονται η υπερασπίζονται το καθεστώς ατιμωρησίας εγκληματικών πράξεων, το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια εδώ και χρόνια. Ζητάμε να καταργηθεί το άβατο του χώρου, για να αποκαταστήσουμε την Ελευθερία των ιδεών. Ζητάμε να καταργηθεί το ακαταδίωκτο παρανόμων, για να αποκατασταθεί η Ακαδημαϊκή Ελευθερία. Σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου, δεν υπάρχει τέτοιο καθεστώς ασυλίας εγκληματικών πράξεων. Σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου, δεν επιτρέπεται να γίνονται τα Πανεπιστήμια κέντρα παρανομίας και καταφύγια εγκληματικών ομάδων».
Προφανώς στην αγωνία τους να δικαιολογήσουν τη βία και την ανομία,  ο κ. Σκουρλέτης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιοι εκπρόσωποι των άκρων,  δεν διστάζουν να παραχαράξουν (μετά τον αρχηγό τους) και τις δηλώσεις των πολιτικών τους αντιπάλων.
Είμαστε βέβαιοι η ΕΣΗΕΑ, τα κόμματα, αλλά και ο κ. Τσίπρας, θα καταδικάσουν άμεσα την παραχάραξη δηλώσεων από τους επικίνδυνους λασπολόγους.
Ευχόμαστε ότι οι εναπομείναντες σοβαροί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλουν με υπευθυνότητα στη συμμόρφωση των συνιστωσών τους με τις αρχές του αστικού δημοκρατικού τόξου, καταδικάζοντας στην πράξη τέτοιου τύπου σταλινικές πρακτικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, που ξεπερνούν τα όρια».

H ΝΔ επισυνάπτει και το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, με την "αυτονόητη υποχρέωση προβολής από το ΜΜΕ, ολόκληρων και όχι των μονταρισμένων αναφορών που παραθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ", όπως επισημαίνει.



3 σχόλια

  1. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ Ε;

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ 1,2,3 23 33 ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ; ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ;
    Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ;
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ; Η ΤΩΡΑ ΠΟΠΥ ΕΧΕΙ ΦΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ;

    ΠΟΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΣ ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΗΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΛΕΡΕΣ ΒΡΩΜΟΛΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση