GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίνεν: Δεν μπορεί να βελτιωθεί έτσι η ΑΕΚ...

Την μπάλα… στην εξέδρα πέταξε ο Έβαλντ Λίνεν, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την νέα κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ο Γερμανός παραδ...

Την μπάλα… στην εξέδρα πέταξε ο Έβαλντ Λίνεν, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την νέα κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τρίπολη.
Ο Γερμανός παραδέχθηκε πως η «Ένωση» δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, ωστόσο υπεραμύνθηκε των δικών του επιλογών (να βάλει αριστερό μπακ τον Παπαδημητρίου και να κρατήσει στον πάγκο τους Γκερέιρο και Κορδέρο) και απέδωσε την αδυναμία της ομάδας να βελτιωθεί (και) στο γεγονός ότι συνεχίζεται η κατάληψη στα Σπάτα.
Κατά τ’ άλλα, ο Λίνεν μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια του Ανδρέα Δημητρέλου να μείνει όρθια η ΠΑΕ και τόνισε ότι οι διοικητικές εξελίξεις και η οικονομική ενίσχυση είναι η μόνη ελπίδα της ΑΕΚ να επιβιώσει.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της "Ένωσης"
Για το ματς: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Και νομίζω πως παρόλο που ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες, ειδικά στην έδρα της, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε καλά και νομίζω πως με τους παίκτες που είχαμε σήμερα, φάνηκε πως ήταν πιθανό.
Στο πρώτο ημίωρο κλείναμε καλά τους χώρους, σκοράραμε και ήμασταν καλοί. Μετά το πρώτο ημίωρο, για άγνωστο λόγο, ανοίξαμε το παιχνίδι μας και δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε. Ξαφνικά δοκιμάσαμε να παίξουμε επιθετικά και ήταν λάθος. Έπρεπε να παίξουμε αμυντικά, γιατί ήταν δεδομένο πως ο αντίπαλος θα μας πίεζε. Ανοιχθήκαμε, δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το πλεονέκτημα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε τον αντίπαλο από το να παίξει επιθετικά. Και όσο περνούσε η ώρα, ο αντίπαλος έδειχνε πως είχε την δυνατότητα να πετύχει περισσότερα γκολ. Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την λειτουργία της αμυντικής γραμμής.
Και είναι απίστευτο πως δεχθήκαμε τρια γκολ από αντεπιθέσεις, ενώ είχαμε το 1-1 που θα μπορούσε να είναι θετικό. Όταν όμως χάνεις τον έλεγχο της άμυνας, αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διορθώσουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Αν υπάρχουν προπονητές σαν εσένα , φίλαθλοι σαν εσένα, οπαδοί σαν εσένα, παράγοντες σαν εσένα, ποδοσφαιριστές σαν εσένα, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σαν εσένα, παράγοντες της ΕΠΟ σαν εσένα , που δεν κάνετε το αυτονόητο να στείλετε ένα έγγραφο ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΡΜΌΔΙΑ ΌΡΓΑΝΑ UEFA-FIFA να ζητήσετε να κλείσουν φυλακή αυτούς που έφεραν αυτό το μεγάλο σωματείο που λέγετε ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση που ΕΧΟΥΝ αιχμάλωτους ποδοσφαιριστές να παίζουν ποδόσφαιρο ΔΩΡΕΑΝ για να θυμούνται την καταγωγή τους .. βρίζουν και προπηλακίζουν αθλητές ..ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΉΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΘΑ ΦΤΑΊΝΕ;!!!! ΕΕΕΕ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΉ Η ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΟ; ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΟΛΓΑΡΑΣ;....1.100 προσφυγές υπάρχουν από απλήρωτους ποδοσφαιριστές ΗΛΊΘΙΟΙ .. ΓΙΑΤΊ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ; ΚΛΕΙΣΤΈΤΟ ΚΏΛΟ ΜΑΓΑΖΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ..ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ..ΞΥΠΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση