GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο κ.Τσίπρας ταυτίζεται με τον κουκουλοφόρο Διαμαντόπουλο...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής Ευάγγελος Δ...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.
 "Η απίστευτη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι “δεν έχει να απαντήσει τίποτα” για τα όσα είπε ο βουλευτής του κ. Διαμαντόπουλος, επιβεβαιώνει και στον πιο δύσπιστο Έλληνα ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία και τις απόψεις του κουκουλοφόρου βουλευτή του", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:
"Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Τσίπρας θα τολμήσει να καταδικάσει εμπράκτως τους κουκουλοφόρους βουλευτές του ή μήπως θα είναι απασχολημένος με την ίδρυση νέων “κοινωνικών χώρων” ανά την Ελλάδα, σαν τη “Βίλλα Αμαλία”»;".

2 σχόλια

  1. MEΣA ΣTA ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΡΕΣ.ΚΥΝΑΙΔΟΙ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΕΣ ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ
    ΑΘΕΟΙ ,ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ
    ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ,ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΕΣ ,ΑΛΒΑΝΟΙ [ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ]ΑΘΕΟΙ , ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ,
    ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ,ΜΑΣΩΝΟΙ ,ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
    ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΣΣΑΞΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ .ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ,ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση