GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέμβαση Καράογλου για τον ΟΑΣΘ...

Προς λύση οδεύει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στην αστική συγκοινωνία της πόλη...

Προς λύση οδεύει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στην αστική συγκοινωνία της πόλης.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, μετά από παρέμβαση του υπουργού Μακεδονίας –Θράκης, Θ.Καράογλου, και του περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Α.Τζιτζικώστα, το υπουργείο οικονομικών εξασφάλισε τα 10 εκ ευρώ που έθετε ο ΟΑΣΘ ως προαπαιτούμενο για να λειτουργήσουν και πάλι τα λεωφορεία, ενώ αυτό που απομένει είναι το υπουργείο Μεταφορών να δώσει τον κωδικό όπου θα κατατεθούν τα χρήματα.
Οι εργαζόμενοι ευελπιστούν σε θετική εξέλιξη μέσα στο επόμενο δίωρο. Σε μία τέτοια περίπτωση από το απόγευμα η Θεσσαλονίκη θα έχει και πάλι αστική συγκοινωνία, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν σε επ΄ αόριστον επίσχεση εργασίας.
Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση