GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαίνει δυνατά ο Ολυμπιακός

Μπαίνει δυνατά ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το 2013 με ξεκάθαρους στόχους για το πρώτο κομμάτι της νέας χρονιάς. Η κατάκτηση τ...

Μπαίνει δυνατά ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το 2013 με ξεκάθαρους στόχους για το πρώτο κομμάτι της νέας χρονιάς. Η κατάκτηση του νταμπλ, η διατήρηση του αήττητου, η βελτίωση της ποιότητας και η διάκριση στην Ευρώπη είναι στο πλάνο εργασίας διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Και όλοι υπόσχονται πολλή δουλειά για να υλοποιήσουν αυτές τις φιλοδοξίες.

Εντός των προσεχών ημερών, ταυτόχρονα με την προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων (με πρώτο ματς την Κυριακή εναντίον της Βέροιας στο Φάληρο), αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις άμεσης προτεραιότητας. Όπως οι συζητήσεις για τα νέα συμβόλαια των Τζεμπούρ, Τοροσίδη. Η διαμόρφωση του ρόστερ, με την προσθήκη του Πίνο και την προσπάθεια απαλλαγής από τον Ντιόγκο. Οι αποφάσεις για τους δανεισμούς παικτών. Και τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει καλοκαιριού, με τις περιπτώσεις των Ολαϊτάν και Ντε Βινσέντι σε πρώτο πλάνο από την εγχώρια αγορά.

Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων του ΠΑΣ και της Βέροιας στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ για τον Ολαϊτάν και του ΠΑΟ για τον Ντε Βινσέντι. Για τον Νιγηριανό εκφράζεται σιγουριά για την μετακίνησή του στον Πειραιά, για τον Αργεντίνο επίκεινται συζητήσεις με τον μάνατζέρ του.

Μέσα στον Γενάρη οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τη σταδιακή επανένταξη στην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και την προσαρμογή του Πίνο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό με την Καλλιθέα.



Πηγή: pamesports.gr



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση