GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδόπουλος:Είμαστε κατά της επίταξης...

«Δεν είμαστε υπέρ της επίταξης ή ακραίων επιλογών, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλ...

«Δεν είμαστε υπέρ της επίταξης ή ακραίων επιλογών, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΑ, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο μετρό και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Αναφερόμενος στην παρέμβαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, για δικαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με την τρομοκρατία, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Δεν πρέπει η μία εξουσία να μπλέκει στα πόδια της άλλης. Είναι καλύτερο, για να λειτουργούν και πιο σωστά, να υπάρχει η περίφημη διάκριση των εξουσιών, η ανεξαρτησία όλων των εξουσιών. Ο κ. Δένδιας θεωρεί ότι έτσι έπρεπε να κάνει με τους δικαστές, είναι δικαίωμά του, δεν θέλω να το σχολιάσω».

5 σχόλια

  1. Δεν φτάνει που κρατάνε όμηρους 1.500.000 Έλληνες ...πληρώνονται κιόλας !!!

    Νέα τροπή στην μετωπική σύγκρουση του υπουργείου Μεταφορών με τους εργαζομένους του Μετρό αναμένεται να δώσει η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα της απεργίας, με αφορμή δημοσιεύματα για μικρή συμμετοχή των εργαζομένων, καθώς δηλώνουν ασθενείς. Την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.

    Η εισαγγελέας ζητά να διαπιστωθεί αν πράγματι οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ πληρώνονται κανονικά τις ημέρες απεργίας, δηλώνοντας ασθένεια ή κάνοντας χρήση των ρεπό τους.

    Αισθητά υψηλότερες οι αποδοχές τους από εργαζόμενους άλλων κλάδων. Αναλυτικά οι μηνιαίες μικτές αποδοχές (μέσος όρος) :
    ΜΕΤΡΟ : € 3.080
    ΗΣΑΠ : € 4.080
    ΤΡΑΜ : € 2.500
    Επιπλέον, τροφή για ερωτήματα δίνουν και τα στοιχεία από την απεργιακή κινητοποίηση στις 19 Ιανουαρίου σύμφωνα με τα οποία από τους 1300 συνολικά εργαζόμενους στο Μετρό απεργία έκαναν οι 210, ενώ οι υπόλοιποι δήλωσαν ρεπό και άδειες ασθενείς με ογδόντα άτομα να αποτελούν το προσωπικό ασφαλείας.

    ___________________________
    Αύριο τα αργότερο η επίταξη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Θέμα ωρών είναι η επίταξη των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, καθώς η απεργία τους (που ήδη κηρύχθηκε παράνομη από το δικαστήριο), δημιουργεί ήδη τεράστια προβλήματα στην κοινωνία.

    Με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και κάλεσμα για "διαρκή πάλη" απαντούν τα συνδικάτα που βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις, ενώ λαμβάνουν και την υποστήριξη άλλων φορέων, όπως ο Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και άλλοι .."αλληλέγγυοι"...Λαμόγιοι

    -Αχρηστοι-Κηφήνες ΑπεργοίΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
    ΟΛΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ πα$$οκ διορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως τον φουλη με την δεξια τσεπη,που δουλεψες εσυ παιδι μου και εχεις αποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ο μπαμπάς της Ράπτη έχει τα μισά κυλικεία στα νοσοκομεία και πανεπιστήμια της πόλης? Πως τα πήρε? Με διαγωνισμό? τυχαίο είναι το ότι είναι ο μπαμπάς της Ράπτη? Απλές ερωτήσεις κάνω εγώ ο μαλάκας Έλληνας πολίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία ο πιτσιρίκος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς και η ΔΗΜΑΡ παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας.
    Τί θα πει "είμαστε κατά της επίταξης";
    Κατ' αρχή ο σωστός όρος είναι "επιστράτευση".
    Επίταξη γίνεται μόνο σε πράγματα, όπως αυτοκίνητα, εργαλεία κλπ.
    Όταν στενάζουν οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, οι εργατοπατέρες με την αδιαλλαξία τους προκαλούν την κοινωνία.
    Επομένως, επιστράτευση εδώ και τώρα! Και σε περίπτωση άρνησης εργασίας, απόλυση των, εκ του ασφαλούς "επαναστατών", και πρόσληψη ανέργων.
    Τολμά η κυβέρνηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση