GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά ΔΑΚΕ κατά κυβέρνησης...

Με κοινή τους ανακοίνωση η ΔΑΚΕ-ΠΟΣ, η ΔΑΚΕ-ΣΤΑΣΥ και η ΔΑΚΕ-ΟΣΥ καταγγέλλουν την κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών για προσπάθεια ποι...

Με κοινή τους ανακοίνωση η ΔΑΚΕ-ΠΟΣ, η ΔΑΚΕ-ΣΤΑΣΥ και η ΔΑΚΕ-ΟΣΥ καταγγέλλουν την κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών για προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων στα ΜΜΜ.
Αναλυτικά:
"H ΔΑΚΕ-ΠΟΣ, η ΔΑΚΕ-ΣΤΑΣΥ, η ΔΑΚΕ-ΟΣΥ καταγγέλλουν την προσπάθεια της συγκυβέρνησης και του Υπουργείου Μεταφορών, να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζομένων στις μεταφορές.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αγωνίζονται για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. για τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, αλλά και για τη συνέχιση του δημόσιου κοινωνικού τους ρόλου.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να σταματήσουν να συμπεριφέρονται στους εργαζόμενους ως «ιθαγενείς» του νότου και να προχωρήσουμε σε υπογραφή επιχειρησιακών Σ.Σ.Ε.
Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να σταματήσει να συμπεριφέρεται με αναλγησία και αλαζονεία, να ασχοληθεί επιτέλους με τη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή αλλά και την αξιοποίηση των λιστών, αυτών που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και σε φορολογικούς παράδεισους.
Επιτέλους, ας σταματήσει να παριστάνει τον …. «κόκορα» στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους την ώρα που στέκεται ….. «κότα» στους έχοντες και κατέχοντες.
Άλλωστε τώρα είναι Υπουργός των Ελλήνων και όχι Πρόεδρος του ΙΟΒΕ εκπρόσωπος του ΣΕΒ.
ΔΑΚΕ – ΠΟΣ
ΔΑΚΕ – ΣΤΑΣΥ
ΔΑΚΕ – ΟΣΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση