GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη - ανάσα για τον Παναθηναϊκό...

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άφησε πίσω τα προβλήματα και νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός α...

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άφησε πίσω τα προβλήματα και νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Εκτός από τους τρεις βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη κατάφερε να κερδίσει και πολύτιμο χρόνο, αφού μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Πλατανιά, το κλίμα στην ομάδα, ήταν χειρότερο από ποτέ.
Η ομάδα του Φάμπρι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59' με τον Τοτσέ μέσα από την περιοχή να πασάρει στον αμαρκάριστο Ζέκα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία.
Το 0-2 για τους "πράσινους" σημείωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όταν μετά από σουτ του Τοτσέ, ο Ιτάνζ, απέκρουσε και ο Γάλλος στόπερ, πήρε το... ριμπάουντ, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ατρόμητος, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 90' όταν από το κόρνερ του Επστάιν, ο αμαρκάριστος Καραμάνος, νίκησε τον Καρνέζη.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση