GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας...

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργήσει κλίμα αστάθειας στην χώρα», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, βάζοντας στο κάδρο και την αριστερά π...

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργήσει κλίμα αστάθειας στην χώρα», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, βάζοντας στο κάδρο και την αριστερά που, όπως είπε, «έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης καθώς τα τελευταία χρόνια υπονόμευε συστηματικά με οργανωμένες πολιτικές τις αξίες της χώρας».
Ο κ. Βορίδης, ο οποίος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, επισήμανε ότι «ως παράταξη έχουμε κάνει πολλές παραχωρήσεις και συμβιβασμούς στις αξίες μας, επιτρέψαμε να ηγεμονεύσει η αριστερά και αυτό είναι ένα λάθος που πληρώνει σήμερα η χώρα».
Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα «για αλλαγή απόψεων που κάνουν κακό στην χώρα».
«Ο Τσίπρας την μια υποστηρίζει την κατάργηση των μνημονίων και την άλλη από τις ΗΠΑ θέλει να επαναδιαπραγματευτεί»,  τόνισε ο Μάκης Βορίδης, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για αναξιόπιστο πρόσωπο για να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια του».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ανέφερε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας», υποστηρίζοντας ότι η Ν.Δ. θα «συνεχίζει να στηρίζει την πολιτική ευθύνης και όχι της ανευθυνότητας».
 Πηγή: cityvoice.gr


2 σχόλια

  1. esh eisai axiopistos gia apodixeyo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βοριδης ο προδοτης που εγκατελειψε.το ΛΑΟΣκαι γλειφτηκε στο Σαμαρα, λεει τον Τσιπρα αναξιοπιστο.ΧαΧα αμα σε πετυχω θα τις φας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση