GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Εγώ έφερα τη λίστα Λαγκάρντ...

"Σε μία Δημοκρατία καθένας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός,  εγώ έκανα το καθήκον μου. Εγώ έφερα την αυθεντική λίστα- δεν την έφερε κά...

"Σε μία Δημοκρατία καθένας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός,  εγώ έκανα το καθήκον μου. Εγώ έφερα την αυθεντική λίστα- δεν την έφερε κάποιος άλλος- σε χρόνο ρεκόρ και με άμεσες διαδικασίες. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει στο κάδρο, ας με βάλει, δεν έχω αντίρρηση.", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.
Επισήμανε παράλληλα πως θα γίνουν έλεγχοι και στη λίστα Λαγκάρντ, τονίζοντας ωστόσο ότι προέχουν έλεγχοι στη λίστα με τις 54 χιλιάδες για φοροδιαφυγή.
"Θα κληθούν αυτοί που έβγαλαν έξω τα χρήματα να τα δικαιολογήσουν, αλλιώς θα πληρώσουν", υπογράμμισε.
Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, δεν θέλησε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, σημειώνοντας "ας μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί".
Για το νέο φορολογικό, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως: «έχουμε να καλύψουμε τα επόμενα 2 χρόνια ένα δημοσιονομικό κενό της τάξης των 13,5 δισ. ευρώ και έχουμε κάνει μια δίκαιη κατανομή. Περίπου 11 δισ. θα προέλθουν από δαπάνες και τα υπόλοιπα από έσοδα», και εξέφρασε την βεβαιότητα του, πως αυτά τα ποσά, θα εισπραχθούν.
Σε σχέση με την πάταξη της φοροδιαφυγής, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι: «η φοροδιαφυγή, αλλά και η φοροαποφυγή, είναι ένα μείζον θέμα γι αυτό και το «μίνι» φορολογικό νομοσχέδιο προσπαθεί να μοιράσει τα βάρη δικαιότερα, βάζει και τους ελεύθερους επαγγελματίες να φορολογούνται με διαφορετικό τρόπο, από το 2015 και τους αγρότες. Δεν μπορούμε μέσα σε μερικούς μήνες να διορθώσουμε τα λάθη από τη μεταπολίτευση και μετά.
Αναφερόμενος στην πορεία την ελληνικής οικονομίας, εκτίμησε πως "προς το τέλος του έτους, τρίμηνο με τρίμηνο, θα έχουμε θετικό ρυθμό ανάπτυξης".
Το 2013, όπως σημείωσε, θα είναι μια δύσκολη χρονιά κατά την οποία θα αποδειχθεί εάν μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την πορεία προς τον γκρεμό και να σωθούμε.

4 σχόλια

  1. ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ .ΣΕ ΕΡΩΤΩ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ .ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΣΤΑ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ . .ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι οι πικραναμμένοι με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Αμάν πια, όχι άλλοι κράχτες. Όσο για τον προηγούμενο που έκρινε και καταδίκασε "ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ", η γνώμη του, τόσο ηλίθια όσο κι ανόητη, δεν μετράει. Μετράνε μονάχα οι γνώμες πολιτών που μπορούν να σκέφτονται και να εκφράζουν τις σκέψεις τους, που πληρώνουν τους φόρους τους, που τηρούν τους νόμους. Οι κραυγές γηπέδων και τηλεπαραθύρων, ο πολιτισμός της Αυριανής και του Τράγκα, της μίζας, των μορίων για διορισμούς από το παράθυρο και των επιδοτήσεων, έχει τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..και εσένα ρε αλήτη με τα "πεζά" σου γαμιέται η γυναίκα , η κόρη και όλο σου το σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθηναίε γαμώ το μουνί της μάνας σου, κωλόβλαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση