GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουτσινάς:Δεν είμαστε εκτός γραμμής

Μουτσινάς:Δεν είμαστε εκτός γραμμής «Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογική μια διαγραφή μας από το κόμμα αυτή τη στιγμή. Μάλλον από την Κοινο...

Μουτσινάς:Δεν είμαστε εκτός γραμμής

«Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογική μια διαγραφή μας από το κόμμα αυτή τη στιγμή. Μάλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, γιατί από το κόμμα δεν μπορεί να μας διαγράψει. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης», δήλωσε ο Πάρις Μουτσινάς αναφορικά με την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να  διαγράψει τον ίδιο και τον Οδυσσέα Βουδούρη από την ΚΟ του κόμματος.
«Δεν είμαστε εκτός γραμμής. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ κάνει μάλλον κάποιους συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, ενδεχομένως για την σταθερότητα της κυβέρνησης. Θεμιτό, αλλά όχι κατανοητό. Η σταθερότητα δεν εξασφαλίζεται έτσι. Αν υπάρχουν ενδείξεις για τον κ. Βενιζέλο, θα πρέπει ο ίδιος να βάλει τον εαυτό του στη διάθεση της έρευνας», ανέφερε ο κ. Μουτσινάς μιλώντας στον ΒΗΜΑFM.
Ο Πάρις Μουτσινάς τόνισε επίσης ότι «Εμείς, εκφράζουμε μια μεγάλη παράταξη, το Αριστερό Δίκτυο, το οποίο έχει μεγάλη συμμετοχή στελεχών και μελών του κόμματος. Δεν είμαστε μόνοι μας».
«Εμείς, πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε βγάλει ήδη δελτίο τύπου με τον κ. Βουδούρη, και διαφωνούσαμε με την μονομερή αντιμετώπιση του κ. Παπακωνσταντίνου, γιατί αλλοίωσε τη λίστα. Αυτό είναι μονομερής και αποπροσανατολιστική αντίληψη που απαλλάσσει πολλούς από το κάδρο. Και τον κ. Βενιζέλο και τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ» σημείωσε ο κ. Μουτσινάς υπογραμμίζοντας ότι «μας καλούν και μας λένε τηλεφωνικά «αυτή είναι η απόφαση, είτε την ψηφίζετε είτε όχι». Τι θα πει «είναι οι γιορτές»; Να βρεθούμε, να συζητήσουμε, να μας πείσετε, να σας πείσουμε τελικά. Ποιος αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς;»
«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να επιστρέψει στις ράγες της. Αν αυτή η πολιτική που εφαρμόζει σήμερα είχε γραφεί στις προεκλογικές δεσμεύσεις, εγώ δεν θα ήμουν ούτε υποψήφιος ούτε καν μέλος της ΔΗΜΑΡ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ούτε αντι-ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αντι-δεξιός, ούτε αντι-ΠΑΣΟΚ. Δεν παρεκκλίνω από την προγραμματική συμφωνία που έχουμε υπογράψει», κατέληξε.


Διαβάστε επίσης:
Ο Νεφελούδης διαφωνεί με τον Κουβέλη για τις διαγραφές




Κόμματα: ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση