GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβαλιέρε:Μπορώ να αναλάβω υπουργός

Καβαλιέρε:Μπορώ να αναλάβω υπουργός Διατεθειμένος να μην είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, αλλά να αναλάβει κάποιο από τα κύρια υπουργεία, ...

Καβαλιέρε:Μπορώ να αναλάβω υπουργός

Διατεθειμένος να μην είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, αλλά να αναλάβει κάποιο από τα κύρια υπουργεία, δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή του σε ιταλικό ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.
«Μπορώ να αναλάβω υπουργός Οικονομικών ή Εξωτερικών, μπορώ να κάνω οτιδήποτε ενδέχεται να βοηθήσει την χώρα μου», είπε ο μεγιστάνας του Τύπου και πολιτικός, προσθέτοντας ότι «δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα» με αυτό διότι «στην ηλικία του, ούτως ή άλλως θα έπρεπε να ασχολείται με άλλα πράγματα».
Σύμφωνα με αναλυτές η κίνηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού έχει στόχο να ευνοήσει την σύναψη εκλογικής συμμαχίας με την Λέγκα, η οποία ως γνωστό δεν είναι διατεθειμένη να στηρίξει μια νέα υποψηφιότητα του Μπερλουσκόνι για την πρωθυπουργία.
Ο Μπερλουσκόνι εξάλλου επιτέθηκε εκ νέου στον Μόντι, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Μόντι βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα, όπως όλοι οι καθηγητές πανεπιστημίου. Μιλά με αυτό τον τρόπο διότι έχει εξασφαλισμένο μισθό και δεν γνωρίζει τις δυσκολίες των επιχειρηματιών».
Επανέλαβε επίσης ότι «τους τελευταίους δώδεκα μήνες, υπό την κυβέρνηση τεχνοκρατών, η χώρα καταστράφηκε, βυθίστηκε σε ύφεση».
Το μόνο προσόν που ο Καβαλιέρε αναγνώρισε στον Μόντι είναι ότι «σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση, καταφέρνει να διατηρεί την αίσθηση του μέτρου».


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση