GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτύρονται οικοδόμοι έξω από το υπ. Εργασίας...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου δεκάδες διαδηλωτές μέλη του σωματείου...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου δεκάδες διαδηλωτές μέλη του σωματείου των οικοδόμων, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.
Οι διαδηλωτές που έχουν ζητήσει να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, βρίσκονται στο πεζοδρόμιο και η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου διεξάγεται κανονικά.
Στο μεταξύ, άλλα μέλη του σωματείου των οικοδόμων συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο του κτιρίου του υπουργείου Εργασίας στην οδό Πειραιώς αντιπροσωπεία των οποίων εισήλθε στο κτίριο και συναντιέται αυτή την ώρα με τον υφυπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλου.
Παράλληλα, τραπεζοϋπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Πεσμαζόγλου, όπου η κυκλοφορία έχει διακοπεί προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση